• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: No comment, vratimo se sportu

Crvena zvezda ne želi da komentariše saopštenje Partizana i poručuje crno-bijelima da želi da se okrene sportu i terenu.

 ZVEZDA: No comment, vratimo se sportu Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda nema komentar na saopštenje Partizana koji je odgovorio crveno-bijelima na tvrdnje da su uticali na RTS da direktno prenosi utakmicu prethodnog kola JSL Zvezda - Vojvodina.

"Sve što je izrečeno u saopštenju Partizana savršeno opisuje njihovo dosadašnje ponašanje. Drago nam je ako su to shvatili i konačno se okrenuli sportu, a kad je on u pitanju mi smo uvijek tu kao pravi sportski rival", prenio je za MONDO stav rukovodstva crveno-bijelih portparol kluba Marko Nikolovski.

Partizan je u saopštenju apelovao na predsjednika Zajednice superligaša Branimira Babarogića (inače člana uprave Zvezde) da utiče da "prestane 'verbalni rat', koji, na žalost, posljednjih dana postaje način rada i stil ponašanja Fudbalskog kluba Crvena zvezda".

"Uvrede i omalovažavanja, prizemni, ponekad i uličarski riječnik, verbalni pritisci i prijetnje, obmanjivanje javnosti, stvaranje atmosfere linča, mješanje stranačke politike i političara u fudbalski sport - sve je to metod koji nikada nije zabilježen u istoriji srpskog fudbala, čak ni u njegovim najmračnijim danima".

Dalje, crno-bijeli se pitaju "šta je cilj i čemu vodi takvo ponašanje".

"Takvo ponašanje očigledno nije spontano, već predstavlja unaprijed osmišljenu politiku. Cilj je kreiranje nesportske atmosfere u kojoj ishod takmičenja neće zavisiti od fudbalskih, već od nekih drugih 'kvaliteta', a ishodište može biti samo najdublji ponor srpskog fudbala, pretvaranje domaćih takmičenja u cirkus u kojem će sve biti dozvoljeno".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC