• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Mogao sam u Japan, zdrav sam

Nikola Lazetić iznenađen odlukom da ne ide u Japan sa srpskom selekcijom, poručujući da je zdrav. "Samo trojica iz Zvezde!? Premalo", kaže on.

 Lazetić: Mogao sam u Japan, zdrav sam Izvor: MONDO

Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić nije na spisku igrača Jelen Superlige Srbije koji će u aprilu odmjeriti snage sa kolegama iz japanske lige, ali ni njemu nije jasno zašto ga je selektor Radovan Ćurčić izostavio.

Trener Javora, koji je delegiran da vodi superligaške fudbalere u Japan, odlučio je da Lazetića izostavi zbog povrede. Ali, kapiten Zvezde je igrao derbi meč protiv Vojvodine (još jednom je pokazao koliko je važan za crveno-bijele).

"I ja sam se začudio kad sam pročitao izjavu odgovornih da sam povrijeđen i da me zato nema na spisku. Odnosno da sam bio povrijeđen u trenutku sastavljanja spiska. Sam put u Japan nije problem, jer ja zaista smatram da takvo iskustvo treba da stiču mlađi, oni na kojima počiva budućnost srpskog fudbala. Ipak, moram da kažem da je podatak o mojoj povredi velika neistina. Da sam zdrav pokazao sam i 24. marta i 28. marta na mečevima sa Smederevom i Vojvodinom koje je televizija prenosila, a spisak je saopšten 29. marta", rekao je Lazetić za sajt Zvezde.

Lazetić je 25 puta igrao za srpski nacionalni tim i prošao je sve omladinske reprezentativne selekcije.

Kapitenu Zvezde nije mnogo žao što ne ide u Japan, poručujući da šansu ipak treba da dobiju mlađi.

"Naravno da bi mi bila ogromna čast da odigram makar jedan meč za Srbiju, ali po meni mjesto u Japanu je za mlađe. Nemam problem sa mjestom u avionu nego sa pogrešnim argumentima. Dakle, nije činjenica da sam bio povrijeđen već zdrav, a ako postoje neke druge činjenice neka kažu odgovorni", rekao je Lazetić.

Takođe, nije mu jasno kako to da će iz Zvezde u Japan putovati samo trojica igrača - Pale Ninkov, Milan Vilotić i Dejan Lekić - kada po poziciji na tabeli zaslužuje mnogo više predstavnika.

"Zvezda ima tri igrača, a klubovi sa manjim rejtingom na tabeli više. Meni je to čudno, ali nema veze. Naši ciljevi se znaju, a kad stignemo do njih biće lakše i nama i njima",
dodao je Lazetić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC