• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH o ulaznicama "na crno": Da reaguje država!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Članovi Izvršnog odbora FS BiH iznenađeni su informacijama o preprodaji ulaznica za kvalifikacionu utakmicu BiH - Belgija, osuđuju takve pojave i očekuju da državne institucije poduzmu neophodne zakonske radnje.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH) na današnjoj sjednici pozvao je državne institucije da "poduzmu neophodne zakonske radnje" prema preprodavačima ulaznica za utakmicu BiH - Belgija.

"Članovi Izvršnog odbora su iznenađeni informacijama o preprodaji ulaznica za kvalifikacionu utakmicu BiH - Belgija, osuđuju takve pojave i očekuju da državne institucije poduzmu neophodne zakonske radnje", saopšteno je iz FS BiH.

Utakmica devetog kola grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine između fudbalskih reprezentacija BiH i Belgije igraće se 7. oktobra od 18 sati na stadionu "Grbavica" u Sarajevu, a ulaznice na "crnom tržištu", na osnovu objavljenih oglasa na pojedinim internet stranicama, dosegle su cijenu i do 500 maraka.

Za meč posljednjeg 10. kola grupe H u kojem će fudbaleri BiH biti gosti Estonije 10. oktobra u Talinu bh. navijačima pripalo je 1.200 ulaznica po cijeni od 16 evra.

"Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a prodaja će se vršiti isključivo putem FS BiH koji će pristigle zahtjeve razmatrati 3. oktobra", istakli su iz FS BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC