• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Soni, sarma, Partizan i Zvezda

Ekipa Monda provela je dan sa Laminom Dijarom i Muhamedom Avalom Isakom da bi saznala kako izgleda život stranih fudbalera u Beogradu.

 Soni, sarma, Partizan i Zvezda Izvor: MONDO

U Jelen Super ligi Srbije igra 58 stranaca, od kojih je po sedam u Partizanu i u Crvenoj zvezdi. Jedan od najpoznatijih je Senegalac Dijara.

Od kada je 2007. došao u Partizan, omaleni napadač Partizana kaže da svaki slobodan trenutak nastoji da provede kod kuće, u miru i tišini. Sa njim je često njegova djevojka, plavokosa Srpkinja koja nije htjela da se slika.

Muhamed Aval Isah ima nastavnicu srpskog jezika, uz koju iz dana u dan sve više napreduje. On voli da izađe sa saigračima, ali priznaje da se to rijetko dešava – obično kada proslavljaju neku Zvezdinu pobjedu.

Ako želite da vidite Dijarinog psa i kako napadač Partizana igra Sony Playstation, ili da kako Isah trenira i da ga čujete kako govori srpski, pogledajte prilog na www.mondo.rs (Mondo TV)

Dijara kaže da su u Beogradu svi „super“ prema njemu jer, kako objašnjava, ne traži mnogo.

„Eto, znam da igram fudbal i to ti je to... Ko hoće sa mnom da se druži, mi se družimo. Ja stvarno nemam problema jer mnogo ne tražim“, skroman je reprezentativac Senegala.



Vezista Zvezde Isah mnogo voli srpsku kuhinju, a najviše sarmu.

„Nije samo sarma, ima i jagnjetina i (drugo) meso, koje mi prave da jedem sa svojim drugovima“, kaže za Mondo fudbaler iz Gane.

Od 58 stranaca u Super ligi, ipak je njih 28 iz Crne Gore ili Bosne i Hercegovine. Njima je neuporedivo lakše da se snađu u Srbiji nego Dijari i Isaku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC