• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hitan sastanak u Bajernu: Moguć otkaz Anćelotiju!

Autor mondo.ba

Poslije poraza u Parizu od Pari sen Žermena (3:0), najavljen je hitan sastanak čelnika minhenskog Bajerna na kojem će se raspravljati i o ostanku na poslu Karla Anćelotija.

Italijanski stručnjak i njegov Bajern su na "Parku prinčeva" potučeni do nogu - 3:0!

Zbog čestih rotacija igrača, Anćeloti je izazvao nezadovoljstvo u svlačionici što je kulminiralo izostavljanjem Franka Riberija i Arjena Robena, nosilaca igre bavarskog tima protiv pariskih "svetaca".

"Sport Bild" piše da je tim povodom sazvan hitan sastanak u klubu sa "Alijanc Arene" gdje će se raspravljati o budućnosti trenera Anćelotija, a nije isključen čak ni rastanak!

Dvojica superzvijezda Bavaraca Roben i Riberi su navodno odavno na "ratnoj nozi" sa Italijanom, pa se nisu zagrijavali sa ostatkom ekipe u Parizu već su stigli poslije nekoliko minuta.

Njihov izostanak sa meča, doduše Roben je ušao s klupe, Anćeloti je pokušao da opravda taktikom.

"U pitanju je bila taktička odluka da Roben i Riberi ne igraju", rekao je Italijan.

Riberi je u četvrtak ujutro njemačkim novinarima izjavio da je "bolje da ništa ne kaže"."Moram da razmislim, bolje je da ćutim".

I Roben je na sličan način prokomentarisao sinoćnji debakl u Parizu: "Kad pobijedimo 3:0, onda, kao što kažemo u Holandiji, svi su prezadovoljni. Sada nije dobro", rekao je Holanđanin, a potom se "ugrizao" za jezik.

"Razloge za poraz treba tražiti prije utakmice. Ali, neću ništa reći sada. Najvažnije je da se držimo zajedno", dodao je Roben, koji nije želio da odgovori na direktno pitanje da li su svi u svlačionici za trenera Anćelotija.

"Svako ko je nezadovoljan i to javno izražava šteti timu. Moramo se držati zajedno".

Ukoliko Anćeloti dobije otkaz očekuje se da će do kraja sezone kao privremeni trener ekipu preuzeti Vili Sanjol, dok se narednog ljeta ne pridruži Julijan Nagelsman, strateg Hofenhajma.

Nakon dva kola u Grupi B Lige šampiona, Bajern je drugi sa tri boda koliko ima i trećeplasirani Seltik. Lider grupe je PSŽ sa šest bodova, dok je posljednjeplasirani Anderleht bez bodova.

U Bundesligi poslije šest kola aktuelni šampion Njemačke zauzima treću poziciju sa 13 bodova, tri manje od lidera Borusije Dortmund.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC