• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Ne dam da mi se "soli pamet"

Selektor Srbije Miroslav Đukić oštro je reagovao nakon "prozivki" iz Zvezdinog tabora, da su njihovi igrači gurnuti u zapećak.

 Đukić: Ne dam da mi se "soli pamet" Izvor: MONDO

Đukić sumnja da iza žučnih javnih istupa Zvezdinog predsednika Toplice Spasojevića i njenog sportskog direktora Gorana Bunjevčevića, koji mu zameraju nepoštovanje kluba, njegovih igrača i rezultata, stoji iskrena zabrinutost zbog "lošeg" tretmana kapitena Dejana Milovanovića i ostalih fudbalera crveno-belih u A selekciji.

"Dejan je igrač i momak za desetku. Radio sam s njim u mladoj reprezentaciji i vrlo dobro znam koliko je inteligentan, vredan i koristan fudbaler. Nema potrebe da mi ga Toplica Spasojević i Goran Bunjevčević predstavljaju, niti štite od mene. Da im je zaista stalo do njegove karijere ne bi ga protežirali kod Đukića, kojem je redovno bio u startnoj postavi na Evropskom prvenstvu u Holandiji. Kako nikome nije smetalo što je isti igrač sedeo na klupi kod bivšeg Zvezdinog trenera Kosanovića? Očigledno je da iza kampanje koja se vodi protiv mene stoje neki drugi interesi i ciljevi. Dejan im, nažalost, dođe kao kolateralna šteta", izjavio je Đukić u intervjuu za dnevnik "Danas".

Šef stručnog štaba "orlova" takođe je potvrdio da ne zaobilazi stadion u Ljutice Bogdana, kao što tvrde čelnici Zvezde.

"Podsetiću Zvezdinog predsednika na još dve stvari. Gospodine Spasojeviću, bio sam na Marakani i lično vam čestitao na pobedi u poslednjem večitom derbiju. Iako sam za vreme utakmice provociran od člana Upravnog odbora Marka Miškovića, što ste videli i čuli i vi i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković", dodao je selektor.

Posle "neargumentovanih" napada nema, kaže, šta da priča sa sa njima.

"Uvek sam dostupan i spreman za razgovore na bazi uzajamnog poštovanja. Da su hteli, čelnici Zvezde bi me lično pozvali posle 'sporne' utakmice sa Ukrajinom. Ne bi koristili medije za prozivke. Posle pokušaja pritisaka s njihove strane ne možemo da pričamo. Uvažavam svačije mišljenje, ali ne dozvoljavam da mi se 'soli pamet'", kategoričan je Đukić.

Nakon svega, Đukić priznaje da strepi za svoju bezbednost, ali nema nameru da se skriva.

"Dolazim na večiti derbi, ali pitam se kako bi Zvezdini navijači reagovali da me vide na svom stadionu. Spasojević i ostali svojim izjavama provociraju agresivnost prema meni, a onda će, ako se nešto desi, oprati ruke kao posle batinanja policajca na meču sa Hajdukom", zaključio je selektor Srbije.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC