• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baždarević: I srcem i glavom svih 90 minuta!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Tražićemo rezultat, pobjedu i voljeli bi da se tradicija utakmica s Belgijom na našem terenu nastavi", rekao je Mehmed Baždarević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

BiH nikada nije izgubila od Belgije na svom terenu, a u ukupno sedam dosadašnjih susreta tri puta je pobijedila, isto toliko puta izgubila, te je jedan meč završen remijem.

"Moramo sutra pokazati želju i htjenje, te dobro lice, da damo sve od sebe i ostvarimo rezultat koji želimo", istakao je Baždarević i dodao:

"Svih 90 minuta moraćemo igrati 'sa srcem i glavom', da odigramo dobar fudbal protiv jake ekipe. Imamo dovoljno snage i volje i kvaliteta iako smo oslabljeni da sutra pokažemo pravo lice."

Naglašava "vremenski uslovi mijenjaju puno što smo zamislili".

"Ukoliko kiša nastavi padati, imaćemo puno problema, biće puno teže igrati i nama i njima, jer težak teren iziskuje i više grešaka...", kazao je Baždarević.

Utakmica devetog kola Grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018” BiH - Belgija igra se sutra, 7. oktobra, od 18 sati na stadionu "Grbavica" u Sarajevu. BiH za nastavak nade i plasman u baraž mora pobijediti, dok su Belgijanci već ovjerili plasman na Mundijal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC