• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domenek se odriče Galasa?

Vilijam Galas zbog povrede propušta ostatak sezone, a pod velikim znakom pitanja je i njegov nastup za Francusku na Mundijalu.

 Domenek se odriče Galasa? Izvor: MONDO

Odbrambeni igrač Arsenala, francuski reprezentativac Vilijam Galas, skoro sigurno će propustiti ostatak sezone zbog povrede zadobijene na prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Barselone, u srijedu u Londonu (2:2).

Galas je u prvom poluvremenu pogoršao povredu mišića, zbog koje je ranije propustio osam utakmica, i van terena će biti najmanje pet sedmica, a ne tri, kako je prvobitno ocijenjeno.

Menadžer Arsenala Arsen Venger sada je u nezavidnoj situaciji, jer su na istoj utakmici povrijeđeni kapiten Sesk Fabregas i napadač Andrej Aršavin, koji takođe propuštaju ostatak sezone.

Fabregasu je napukla potkoljenica, pa je pod velikim znakom pitanja njegovo učešće u nacionalnoj reprezentaciji Španije na prvenstvu svijeta u Južnoj Africi.

Od Mondijala bi mogao da se oprosti i Galas pošto je francuski selektor Rajmon Domenek najavio da neće pozivati "rovite" igrače u ekipu prilikom određivanja sastava za svjetsko prvenstvo, kojeg će objaviti 18. maja.

(Tanjug )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC