• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Odbio sam Romu

Autor Anadolija

Anćeloti nikada nije krio da je njegova želja da jednog dana bude trener Rome, kluba za koji je igrao u periodu od 1979. do 1987. godine

Proslavljeni italijanski fudbalski trener Karlo Anćeloti kazao je da je prije dvije godine dobio ponudu da preuzme Romu, ali i da je morao odbiti klub iz Rima, jer je već bio potpisao ugovor sa minhenskim Bajernom.

Anćeloti je prošle sedmice dobio otkaz u Bajernu, nakon gostujućeg poraza u Ligi šampiona od Pari Saen Žermena rezultatom 0:3. Nakon što je napustio klupu Bavaraca iskusnog trenera mediji su odmah počeli povezivati sa klubovima kao što je Milan, ali i sa reprezentacijom Italije.

Predsjednik Džejms Palotta pozvao me prije dvije godine da preuzmem Romu, ali već sam potpisao za Bajern“, kazao je Anćeloti za italijanske medije.

Od tada Roma je promijenila tri trenera. Prvo je 2015. godine otpušten Rudi Garsija, kojeg je zamijenio Lućano Spaleti. Na kraju prošle sezone Spaleti je prešao na klupu Intera, a Roma je za njegovog nasljednika imenovala Euzebija Di Frančeska.

Anćeloti nikada nije krio da je njegova želja da jednog dana bude trener Rome, kluba za koji je igrao u periodu od 1979. do 1987. godine.

“Neću da idem na utakmice italijanske reprezentacije ili na milanski derbi, kako bi izbjegao bilo kakve spekulacije, koje bi mogle izazvati probleme bilo kome“, jasno je poručio Anćeloti.

Tokom trenerske karijere, koju je počeo 1995. godine u Ređiani, Anćeloti je vodio Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, Pari Sen Žermen, Real Madrid i Bajern.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC