• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Igraću na Mundijalu!

Branislav Ivanović povrijedio unutrašnje ligamente kolena, ali ističe da će biti spreman do početka priprema za Mundijal.

 Ivanović: Igraću na Mundijalu! Izvor: MONDO

Posljednje povrede Seska Fabregasa, Vilijama Galasa, Vejna Runija, Dejvida Bekama, Boška Jankovića... potvrdile su da je strah od povreda, koji je pisutan kod igrača i selektora pred Svjetsko prvenstvo, opravdan!

Nažalost, među igračima van stroja našao se još jedan srpski reprezentativac Bane Ivanović.

Defanzivac Čelsija se povrijedio na utakmici protiv Blekburna i u prvi mah činilo se da je izgubljen na duže vrijeme. Poslije pregleda magnetnom rezonancom navijači Srbije, ali ne i "plavaca", mogu da odahnu.

Riječ je o povredi unutrašnjih ligamenata koljena, jednoj od najozbiljnijih sportskih povreda, ali kod Baneta je, iako je možda za Karla Anćelotija izgubljen do kraja sezone, ona lakše prirode.

"Moje učešće na Mundijalu u ovom trenutku se ne dovodi u pitanje", otklanja svaku sumnju u razgovoru za "Novosti" stameni desni bek.

"Vratiću se na teren do početka priprema, ali sa prognozama treba biti oprezan jer je ipak riječ o ligamentima. To je teška povreda i zahtijeva puni oporavak, jer mnogo toga potiče upravo od unutrašnjih ligamenata, kao na primjer šut spoljnim dijelom stopala", dodao je Ivanović, koji se nada da će do kraja Premijer lige moći da odigra još neki meč za Čelsi, koji u subotu u "meču za titulu" igra protiv Mančester junajteda.

"Oporavak teče polako, možda i sporije nego što se u prvi mah očekivalo i za sada samo lagano trčkaram. Bar još nedelju dana ću raditi individualno, a onda bi trebalo da se priključim ekipi", zaključio je Branislav Ivanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC