• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selekcija JSL: Antiću, gledaj nas u Japanu

Fudbaleri iz srpske Superlige okupili se u Kovilovu pred prijateljski duel sa selekcijom Japana. "Nećemo se obrukati", poručuje Beljić iz OFK-a.

 Selekcija JSL: Antiću, gledaj nas u Japanu Izvor: MONDO

Kovilovo je baza srpskih fudbalera. Ovog puta u sportskom kompleksu na periferiji Beograda nisu se okupili oni najbolje što Srbija ima, ali jesu oni koji su se istakli igrama u domaćem takmičenju, odnosno Jelen Superligi Srbije.

Selekcija Superlige, pod vođstvom stratega Javora Radovana Ćurčića, odigraće 7. aprila u Osaki (12. 20 časova po srednjeevropskom vremenu) prijateljski meč protiv odgovarajuće selekcije Japana. To će, zapravo, biti japanska reprezentacija koja će igrati na predstojećem Mundijalu u Južnoj Africi sa nekolicinom izmjena.

Dakle, jaka provjera za srpske superligaške fudbalere, koji imaju priliku da pokažu šta znaju, a možda će neko od njih biti dovoljno srećan da ga Radomir Antić upiše na onaj bitniji spisak - za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Među onima koje je Ćurčić selektirao su i fudbaleri OFK Beograda i Crvene zvezde - Nikola Beljić i Milan Vilotić.

Vezista "romantičara" (na slici) rekao je da osjeća veliku obavezu prema državnom dresu i da vjeruje da se selekcija neće obrukati.

"Igranje za reprezentaciju je za mene velika čast i obaveza. Smatram da će se igrači iz naše lige pokazati u najboljem svjetlu protiv veoma kvalitetne azijske selekcije i da se nametnemo selektoru Antiću za SP. Na nama je da se što bolje pripremimo i uigramo jer imamo i obavezu da opravdamo renome koji je u prethodnom periodu napravila A selekcija u kvalifikacijama", rekao je Beljić.

Štoper Zvezde Milan Vilotić rekao je da bez obzira na to što je ovo prvi put da su se ovi igrači okupili motiva ima na pretek.

"Debitujem u A nacionalnoj selekciji i očekujem da ću pružiti partiju na visokom nivou. Nadam se da ćemo se uklopiti i suprostaviti selekciji Japana koja je u ciklusu priprema za Svjetsko prvenstvo i ovaj duel će veoma ozbiljno shvatiti. Ova ekipa je budućnost i na nama je da opravdamo poziv selektora i da pokažemo da može da se računa na nas", rekao je Vilotić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC