• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Sudije, dokle više!?

Trener Mančestera ponovo nezadovoljan suđenjem u meču protiv Čelsija, ali sada mu je glavna briga da "podigne" ekipu pred Bajern.

 Ferguson: Sudije, dokle više!? Izvor: MONDO

Ser Aleks Ferguson nije bio zadovoljan suđenjem u porazu svog tima od Čelsija (1:2) u subotnjem velikom derbiju Premijer lige.

Ipak, priznaje Čelsiju da je u prednosti.

Bez Vejna Runija, Junajted nije isti tim, što se vidjelo i u meču na Old Trafordu u kojem je Čelsi apsolutno dominirao u prvom poluvremenu. Tek u nastavku "crveni đavoli" su pokazali djelić onoga što umiju. Ali, nije bilo dovoljno.

"Čelsi je sada veliki favorit za osvajanje titule, tu nema dileme. Siguran sam da ćemo mu mi odgovoriti. Ipak, londonski klub je u boljoj poziciji. Možemo da pobijedimo u svih pet preostalih utakmica, ali oni imaju bolju gol-razliku", rekao je Ferguson.

Drugi gol Čelsija (Didije Drogba) i ispostaviće se odlučujući, bio postignut iz očiglednog ofsajda, pa je Ferguson opet "čačnuo" sudije. Ovog puta Majka Dina i njegove pomoćnike. Doduše, i počasni gol Mančestera bio je u najmanju ruku sumnjiv, jer je Italijan Federiko Makeda ugurao loptu rukom u mrežu Čelsija.

"Kad vidim Majka Dina na terenu zabrinem se. Mnogo ljudi ga kritikuje, mada ja ne bih išao tim putem...Njegov pomoćnik je imao potpuni uvid u situaciju kod gola Drogbe. U utakmicama ovakvog značaja neophodno je da imate kvalitetno suđenje. Mi ga nismo imali. Bilo je to loše, jako loše suđenje", rekao je Fergsuon.

Trener Mančestera bio je kažnjen sa dvije utakmice i poslije prvog duela sa Čelsijem na Stamford bridžu. Tada je Ferguson "opleo" po Alanu Vajliju koji je priznao sumnjiv gol Džona Terija.

"Već dva puta nam se događaju iste stvari. Dogodilo nam se na Stamford bridžu i sada na našem terenu...", jadikuje Ser Aleks.

Ono što sada mora da uradi je da "podigne" ekipu pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna, jer Bavarci dolaze sa prednošću od 2:1.

"Ekipa shvata da je to izuzetno važan meč, jer je u pitanju prolaz u polufinale...To je dovoljan motiv", rekao je Ferguson.

Trener Čelsija Karlo Anćeloti smatra da je umor igrača Mančestera od utakmice sa Bajernom u Minhenu bio presudan za ishod derbi meča Premijer lige.

"Nismo igrali Ligu šampiona i mogli smo da se dobro pripremimo za Mančester. Kad igrate jake evropske mečeve to vam oduzima mnogo energije. Sada smo u boljoj poziciji u Premijer ligi, srećni smo, ali ništa još nije gotovo", oprezan je Italijan.

(MONDO - foto: trenutak odluke na Old Trafordu)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC