• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Možemo da izbacimo Bajern i bez Runija

Menadžer "crvenih đavola" poštuje Bavarce i trenera Van Gala, ali je uvjeren da će njegov tim u polufinale Lige šampiona.

 Ferguson: Možemo da izbacimo Bajern i bez Runija Izvor: MONDO

Vejn Runi će vjerovatno biti spreman za gradski derbi Mančestera. To je nagovijestio menadžer Junajteda, Aleks Ferguson.

Runi je prošlog utorka povrijedio članak na četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu (domaćin pobijedio 2:1), a stručni štab engleskog šampiona strahovao je da je povreda ozbiljnija.

Međutim, poslije pregleda utvrđeno je da će napadač reprezentacije Engleske odsustvovati sa terena do tri nedjelje.

"Mislim da će odsustvovati ukupno tri nedelje i da će se vratiti na teren za utakmicu protiv Sitija, 17. aprila. Nadam se da ćemo eliminisati Bajern iz Minhena i da će nam Vejn pomoći u polufinalu", rekao je Ferguson engleskim medijima.

Revanš utakmica između Junajteda i Bajerna igra se u srijedu na Old Trafordu. Njemački tim pobijedio je u prvom meču sa 2:1.

"Siguran sam da će Bajern biti psihički jak, kao u prvoj utakmici. Bavarci su pravi njemački klub, fizički su spremni i do kraja vjeruju u sebe. Njihov dodatni kvalitet je trener Luj Van Gal. Poštujem ga i znam da će dobro spremiti svoju ekipu za utakmicu na Old Trafordu".

Ferguson smatra da Mančester junajted može da eliminiše Bajern iako se protiv Čelsija u subotu (1:2) pokazalo da je izostanak Runija nenadoknadiv hendikep.

"Imamo iskustvo i kvalitet i mislim da možemo da prođemo dalje. I pored toga što smo razočarani zbog poraza i gola u posljednjim trenucima utakmice, mislim da možemo da pobijedimo, čak i bez Runija", zaključio je Ferguson.

(Beta, MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC