• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đavoli" na Bajern ipak bez Runija

Mančester junajted i Bajern u srijedu će ponovo ukrstiti koplja u Ligi šampiona, a u timu "đavola" ipak neće biti još nedovoljno oporavljenog Vejna Runija.

 "Đavoli" na Bajern ipak bez Runija Izvor: MONDO

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson nije spreman da rizikuje sa Vejnom Runijem i najboljeg strijelca Premijer lige neće uvrstiti u ekipu za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Bavaraca.

Runi je povredio ligamente skočnog zgloba na prvoj utakmici protiv Bajerna, koju je najtrofejniji njemački tim na svom terenu dobio rezultatom 2:1.

"Ljekarski tim je napravio fantastičan posao i Runi se oporavlja neuporedivo brže nego što smo očekivali, ali ja nisam spreman da rizikujem i da u tako važnoj utakmici izvedem na teren fudbalera koji nije spreman 100 odsto", rekao je Ferguson.

Runi je ove sezone postigao 34 gola u svim takmičenjima i najzaslužniji je što Mančester ima šansu da postane prvi klub koji je osvojio titulu šampiona Engleske četiri godine zaredom.

Pored toga, Mančester Junajted ima priliku da se treću godinu zaredom plasira u finale Lige sampiona. Prije dve godine je osvojio titulu, savladavši u finalu Čelsi, a prošle godine je u borbi za pehar izgubio od Barselone.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC