• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija Din po kazni u Čempionšipu

Engleski sudija Majk Din platiće ceh za greške načinjene na derbi utakmici Premijer lige između Mančester junajteda i Čelsija (1:2).

 Sudija Din po kazni u Čempionšipu Izvor: MONDO

On je privremeno skinut sa liste premijerligaških arbitara i u subotu će voditi utakmicu druge lige, popularnog Čempionšipa, u kojoj se sastaju Bristol Siti i Svonsi.

Din, koji nosi znak FIFA od 2002. godine, uz to je određen za četvrtog sudiju utakmice Vigan - Portsmut, koja je na programu 14. aprila.

Menadžer Mančester junajteda, Aleks Ferguson, optužio je Dina i njegovog pomoćnika Sajmona Beka za "očajno odrađen posao" u meču sa Čelsijem minulog vikenda.

Tada je Didije Drogba iz očigledne ofsajd pozicije postigao pobjedonosni gol za goste, ali je na drugoj strani Federiko Makeda pogodio mrežu Čelsija uz pomoć ruke. Oba tima oštećena su najmanje za po jedan jedanaesterac.

Din je i prije te utakmice pravio velike greške, kao na meču Barnli - Blekburn (0:1), kada je jedini gol postignut iz nepostojećeg penala. Tada je pokazao na "belu tačku", pošto je igrač Blekburna Martin Olson sam pao u kaznenom prostoru.

"Bilo je suludo delegirati ga za našu utakmicu sa Čelsijem. Čim sam vidio njegovo ime, zabrinuo sam se", rekao je Ferguson.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC