• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dr Partizana za MONDO: Fejsa mora na pauzu

Prema prvim prognozama Ljubomir Fejsa će zbog povrede u Osaki pauzirati oko dve nedjelje, rekao za MONDO dr Partizana Sead Malićević.

 Dr Partizana za MONDO: Fejsa mora na pauzu Izvor: MONDO

Ljubomir Fejsa povrijedio se pred kraj prijatelsjke utakmice između Srbije i Japana (3:0), koja je u srijedu odigrana u Osaki. Fudbaler Partizana nezgodno je stao i tom prilikom došlo je do povrede kolateralnog medijalnog ligamenta koljena.

Prema prvim prognozama vezistu crno-bijelih očekuje pauzao od oko dvije nedjelje.

"Razgovarao sam sa doktorom Miodragom Mladenovićem i našim fizioterapeutom Slobodoanom Brankovićem. Mladenović je jedan od naših najboljih ortopeda, tako da nema razloga da sumnjamo u njegovu procjenu. Kada se reprezentacija vrati u Beograd, Fejsa će morati na magnetnu rezonancu, poslije koje ćemo moći sa sigurnošću da kažemo o kakvoj je povredi riječ i kolika ga pauza čeka", rekao je za MONDO ljekar Partizana dr Sead Malićević, koji je dodao da je povreda Fejse slična onoj koju je nedavno imao još jedan vezista crno-bijelih Branislav Jovanović.

Dr Malićević potvrdio je za MONDO da će igrači koji su putovali sa reprezentacijom u Japan po povratku u Srbiju imati nešto drugačiji režim od ostalih fudbalera Partizana.

"Adaptacija neće biti problem jer su se u Japanu zadržali malo. Ništa posebno nećemo preduzimati. Oporavićemo ih suplementima, nešto drugačijim režimom ishrane i spavanja. Prilagođavanje će trajati oko jedan dan", zaključio je dr Malićević.

Od crno-bijelih u Osaki su igrali Nemanja Tomić, strijelac jednog gola, Ljubomir Fejsa, Aleksandar Davidov, Radosav Petrović, Marko Lomić i Vojislav Stanković.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC