• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunoviću STOP već na prvom koraku, odlazi Švajni?

Autor mondo.rs

Čikago je jedno vreme odlično "gurao" u regularnom delu šampionata, ali ubrzo su krenuli problemi...

Ekipa Čikago Fajera, koju sa klupe predvodi srpski trener Veljko Paunović, odlično je "ušla" u MLS sezonu, izborila se sa problemima i obezbedila plej-of, ali je zaustavljena već na prvom koraku u plej-ofu...

U noći između srede i četvrtka, Njujork je bez većih problema slavio na gostovanju (4:0) i tako se plasirao u četvrtfinale plej-ofa gde ih čeka Toronto.

Fajr je bio favorit u ovom meču pošto je "regularni" deo sezone završio kao trećeplasiran, i falilo im je samo dva boda kako bi preskočili prvu rundu mečeva, a srpski napadač Nemanja Nikolić, koji nastupa za reprezentaciju Mađarske, dobitnik je priznanja za najboljeg strelca takmičenja sa 24 gola.

No, ni on nije mogao da pomogne Čikagu, pa su za goste u ubedljivom trijumfu pogađali Rajt-Filips, Klejštan, Roher i Veron.

Najpoznatiji igrač ekipe Bastijan Švajnštajger pomogao je tek u drugom poluvremenu, pošto mu je čitava sezona bila "prošarana" povredama, a najverovatnije je da će ovo biti i jedina njegova sezona u Ilinoisu.


Odigrao je 24 utakmice i postigao tri gola, a iskreno je u intervjuu za "Eurosport" poručio da je potpisao jednogodišnji ugovor "kako bi video kako mu ide", odnosno da nije imao drugu opciju, te da je raspoložen za nove izazove u karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC