• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zinedin Zidan: Hvala, ali nisam najbolji...

Autor mondo.rs

Trener Real Madrida je veoma skroman...

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da nije najbolji u tom poslu, uprkos nagradi koju je dobio od Svetske fudbalske federacije (FIFA).

On je na velikoj svečanosti u Londonu, tokom koje je njegov najbolji fudbaler Kristijano Ronaldo poneo i titulu najboljeg na planeti, "pobedio" u konkurenciji Žozea Murinja, Antonija Kontea, Leandrea Žardima i drugih...

"Prihvatam nagradu i mislim da je to priznanje za posao koji smo uradili prošle sezone. Ako me pitate da li sam najbolji trener na svetu, odgovoriću da nisam i to je to jer verujem da ima drugih koji su bolji od mene", rekao je Zidan španskim medijima.

Francuz je naveo da ne voli da govori o pojedinačnim nagradama, ističući timski napor.

"Zajedno smo osvojili mnogo trofeja kao tim i veoma sam srećan. Ne mogu da kažem da nisam zaslužio nagradu zbog ostvarenih rezultata. Mislim da sam to zaslućio i prihvatam", kazao je Zidan.


Po njegovim rečima, o tome da li je zaista najbolji moći će da se govori za 10 godina ako nastavi da bude trener i pobeđuje, i ponovio je da trenutno nije broj jedan.

On je trenerskim poslom počeo da se bavi 2014. i dve godine je vodio rezervnu ekipu Reala, pre nego što je preuzeo prvi tim. Zidan je za dve sezone u Real Madridu osvojio Primeru, Super kup Španije, dve Lige šampiona, dva UEFA Super kupa i klupsko prvenstvo sveta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC