• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fergi po Nijemcima, Van Gal po Fergiju

Menadžer Junajteda krivi igrače Bajerna za isključenje Rafaela, a Holanđanin poručuje da ko gubi, ima pravo da se ljuti.

 Fergi po Nijemcima, Van Gal po Fergiju Izvor: MONDO

Aleks Ferguson je bio zgrožen ponašanjem igrača Bajerna poslije revanša četvrtfinala Lige šampiona na Old Trafordu na kome je njegov Mančester junajted ostvario pirovu pobjedu - 3:2.

Bavarci su se plasirali u polufinale, u kome će se sastati sa Lionom, jer su u prvom meču u Minhenu bili bolji - 2:1. U Mančesteru su uspjeli da stignu od 0:3 do 2:3 što im je, zbog više golova datih u gostima, bilo dovoljno za konačni trijumf.

Škot je bio bijesan zbog načina na koji su fudbaleri Bajerna opkolili sudiju i izvršili pritisak poslije čega je Brazilac iz Junajteda, Rafael, isključen. Početkom drugog poluvremena završio je utakmicu zbog drugog žutog kartona.

"Ne bi dobio crveni karton da ga nisu opkolili. I nema sumnje - ne bi prošli dalje da nas je ostalo 11 na terenu", kategoričan je bio Ferguson.

"On je mlad i neiskusan igrač, postupio je nezrelo, ali je isključen zbog njih. Ma, to je tipično nemački", nastavio je menadžer "crvenih đavola".

Ferguson smatra da je dalje prošao gori tim.

"Mi smo bili u revanšu bolji nego oni u prvom meču kod kuće. I kada smo ostali sa igračem manje, dobro smo se branili. Igrali smo odlično, nismo imali sreće", zaključio je menadžer Junajteda.

Trener Bajerna Luj Van Gal odmah je odgovorio Fergusonu:

"Ne dijelim njegovo mišljenje. Samokontrola je kvalitet profesionalnog fudbalera i svaki bi morao da je ima", poručio je Holanđanin sa aluzijom na isključenje Rafaela.

"Nikada nećemo saznati kako bi se utakmica završila da je protivnik ostao sa 11 igrača. A to ne može da zna ni Aleks. Nikada nećemo ni saznati, jer se neće ponovo igrati. Ali, takve stvari je lako reći poslije poraza", završio je Van Gal repliku.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC