• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona: Mesi će preskočiti i Pelea i mene

Selektor Argentine smatra da će njegov nasljednik staviti tačku na raspravu o tome ko je najbolji fudbaler svih vremena.

 Maradona: Mesi će preskočiti i Pelea i mene Izvor: MONDO

Kakav paradoks. Maradona će kao selektor Argentine na Mundijalu u Južnoj Africi najveće nade polagati u Lionela Mesija, koji prijeti da mu pomuti slavu, jer "kudravog gaučosa" mnogi smatraju najboljim fudbalerom ikada.

Ipak, poslije još jedne brilijantne partije Barsinog asa (dao četiri gola Arsenalu u revanšu četvrtfinala Lige šampiona), Maradona je kategoričan:

"Leo je najbolji na svijetu".

Mesi i jeste zvanično najbolji igrač planete za 2009. godinu, a krupnim koracima gazi ka istoj tituli u u 2010.

"Neophodna mu je privatnost, da se ogradi od svega, kako ne bi ponovio moje greške. Djevojka i porodica moraju da mu budu najvažniji", poručio je Maradona nasljedniku.

Maradona je pravio greške. Previše ih je napravio. Da nije, možda ne bi bilo dileme da li je bolji on ili Pele.

"Mesi će staviti tačku na raspravu oko toga ko je bolji Maradona ili Pele. I svi će morati da priznaju da je najbolji fudbaler svijeta svih vremena Argentinac".

Selektor "gaučosa" je otkrio šta je rekao Mesiju kada su "u četiri oka" razgovarali uoči nedavne prijateljske utakmice u Njemačkoj.

"Rekao sam mu da je svaka nedjelja nova prilika za dokazivanje. Takođe, upozorio sam ga na ono što se meni dogodilo i objasnio da on tek stvara svoju karijeru, a da ja sam moju odavno završio. Na dobrom je putu da postane najbolji ikada".

Uprkos tako visokom mišljenju o Mesiju, Maradona "tipuje" na Inter u polufinalnom okršaju Lige šampiona sa Barselonom. Tvrdi da će pobjednika odlučiti treneri.

"Gvardioli niko ne može da oduzme pobjednički mentalitet, ali Murinjo je bolji taktičar i kompletniji trener i zato u finalu vidim Inter", zaključio je Maradona.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC