• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Esijen 100 odsto spreman do duela sa Srbijom?

Vezni igrač Čelsija Mikael Esijen vratiće se na teren prije kraja sezone, a biće potpuno spreman da brani boje Gane na Mundijalu u Južnoj Africi.

 Esijen 100 odsto spreman do duela sa Srbijom? Izvor: MONDO

Posljednju utakmicu za Čelsi ovaj odlični fudbaler odigrao je još 8. decembra, kada se povrijedio na meču Lige šampiona protiv Apoela iz Nikozije, a nakon oporavka ozlijedio je lijevo koljeno na treningu reprezentacije Gane za vreme afričkog Kupa nacija, u januaru u Angoli.

Kada se vratio u London ljekari su prognozirali da bi Esijen mogao da se vrati na teren u martu, ali se ispostavilo da je njegova povreda ozbiljnija, pa je tokom aprila podvrgnut manjim operativnim zahvatima.

Trener Čelsija Karlo Anćeloti potvrdio je da je sa Esijenom sada sve u redu i on će uskoro da se uključi u pun trenažni proces, a mogao bi da se pojavi u ekipi na posljednje dve utakmice Premijer lige, protiv Liverpula 1. maja i sedmicu kasnije protiv Vigana.

Pet kola prije završetka prvenstva Čelsi vodi na tabeli sa dva boda prednosti nad aktuelnim šampionom Mančester Junajtedom.

Oporavak Esijena nemjerljivo će značiti reprezentaciji Gane, koja će na Mondijalu u Južnoj Africi igrati u D grupi sa Njemačkom, Srbijom i Australijom.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC