• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić ne dolazi, Aleksić predvodi "orliće"

Danijel Aleksić dobio je dozvolu od Đenove da se priključi omladinskoj reprezentaciji, ali Fiorentina nije željela da pusti Adema Ljajića.

 Ljajić ne dolazi, Aleksić predvodi "orliće" Izvor: MONDO

Omladinsku fudbalsku reprezetnaciju Srbije će na predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Grčke predvodiće Danijel Aleksić, ali će izostati Adem Ljajić (Fiorentina), Aleksandar Ignjovski (Minhen 1860), Filip Đuričić (Hereven), Predrag Stevanović (Šalke), Nemanja Čović (Parma), Alen Stevanović (Inter)…

Selektor Aleksandar Stanojević je danas objavio spisak reprezentativaca za prijateljski meč sa Grčkom, koji je zakazan za 14. april u Beogradu, u okviru priprema za drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Austriji.

Stanojević ni ovoga puta nije mogao da računa na sve raspoložive snage jer klubovi iz inostranstva nisu u obavezi da oslobode igrače, što su Fiorentina, Inter, Minhen 1860, Hereven i drugi iskoristili, a iz istog razloga je pod znakom pitanja dolazak defanzivca Stefana Deaka iz Spartak Nalčika.

Pozvani su, golmani: Marko Dmitrović i Vilson Caković (C. zvezda), odbrana: Zlatko Liščević (Sopot), Marko Petković (OFK Beograd), Milan Rodić (OFK Beograd), Stefan Deak (Spartak Naljčik, Rusija), Lazar Ćirković (Rad), Danijel Morariju (Čukarički), Matija Nastasić (Teleoptik) i Filip Pjević (Mladost Apatin).

Sredina terena: Darko Brašanac (Partizan), Luka Milivojević (Rad), Nikola Krčmarević (Čukarički), Vojkan Miljković (Teleoptik), Branko Mihajlović (Teleoptik), Marko Adamović (Spartak), Goran Brkić (Mladost Apatin), Bojan Aleksić (OFK Beograd) i Jevrem Kosnić (Inter, Italija).

Napad: Danijel Aleksić (Đenova, Italija), Marko Šćepović (Teleoptik) i Aleksandar Đoković (Teleoptik).

Okupljanje je 11. aprila u Beogradu, a meč tri dana kasnije na stadionu Obilića sa početkom u 15.30 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC