• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne igra kod Vengera, a preporučuje ga meni?"

Autor mondo.rs

Nekoliko debitanata na spisku reprezentacije Engleske za prijateljske mečeve protiv Rusije i Brazila. Tema i Džek Vilšir.

 "Ne igra kod Vengera, a preporučuje ga meni?" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Selektor reprezentacije Engleske, koja je lako obezbedila učešće na narednom šampionatu sveta, saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske utakmice sa Rusijom i Brazilom, a usput se i iznenadio na konstataciju menadžera Arsenala.

Arsen Venger je "preporučio" Džeka Vilšira mladom selektoru, kazao da mu nije jasno kako ne igra za reprezentaciju, što je bila i jedna od tema današnje konferencije za medije...

"Ne znam kako može da dođe do reprezentacije Engleske kad ne uspeva da dobije šansu ni u Arsenalu?", zapitao se Garet Sautgejt i objasnio da Vilšir ima kvalitet: "On je sjajan igrač. Njemu je potrebno samo više da igra...".

Nekada veliki engleski talenat ove sezone je u Premijer ligi zabeležio samo 13 minuta, i asistenciju (!), dok je više igrao u Ligi Evrope gde je nastupio na sva tri prethodna duela, kao i u Liga Kupu gde je na teren izlazio dva puta.

Umesto Vilšira, Sautgejt je pozvao trojicu debitanata: Džo Gomez (Liverpul), Ruben Loftus-Čik (Kristal Palas) i Temi Abraham (Svonsi).

Osim njih, na spisku je ponovo mladi Hari Vinks iz Totenhema, dok je šansu dobio i Ešli Jang koji izvrsno igra za Mančester junajted ove sezone na poziciji spoljnog igrača, kao i Fabijan Delf koji je našao svoje mesto u Sitiju nastupajući baš po boku.

Ovo je ostatak spiska...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC