• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ljut na FSS, Đurić prijeti

"Bude li se nastavio ovakav odnos prema Partizanu, vjerujte da reprezentacija za neke sledeće akcije neće dobiti nijednog našeg fudbalera".

 Partizan ljut na FSS, Đurić prijeti Izvor: MONDO

Valjda zato što je Tomislav Karadžić sa pozicije predsednika Partizana otišao na čelo Fudbalskog saveza Srbije, u javnosti preovlađuje mišljenje da crno-bijeli imaju naklonost domaće "kuće fudbala".

Prvi čovjek Partizana Dragan Đurić rekao je "Sportskom žurnalu" da su odnosi sa FSS "u posljednje vrijeme izuzetno loši".

Kriza je kulminirala odlukom da aktuelni šampion u nedelju mora da igra sa Jagodinom, a onda povredom Ljubomira Fejse na utakmici sa Japanom, na kojoj je Partizan imao rekordan broj fudbalera - šest.

"Tražili smo da se izjednači broj naših i reprezentativaca iz drugih klubova, kako ne bismo došli u sadašnju poziciju. Ako Crvena zvezda daje trojicu igrača, bilo je logično da ih toliko bude i iz Partizana. Potom su odbili da se zbog umora od dalekog puta odloži utakmica u Jagodini. Slobodno napišite da će imati problema sa Partizanom", zaprijetio je Đurić.

On je dodao da mu se "čini da bi, poput nekih drugih, morali da napadnemo FSS da bi nas više poštovali".

"Ne tražimo privilegije, niti neko treba da nam pomaže, samo da isti aršin važi za sve. Posle povrede Krstajića, ustupili smo im Stankovića, a tražili smo da Davidov i Fejsa ostanu da rade sa ekipom. Predsednik Karadžić i generalni sekretar Laković nisu nam izašli u susret".

Đurić je najavio i neke drastične mjere...

"Budite sigurni da ćemo se žaliti i da se na ovome neće završiti. Bude li se nastavio takav odnos prema Partizanu, vjerujte da reprezentacija za neke sledeće akcije neće dobiti nijednog našeg fudbalera".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC