• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije se pomerao posle pada, ali Kuko je dobro

Autor mondo.rs

Igrač Evertona Kuko Martina hitno je prebačen u bolnicu u Lionu posle udarca u glavu na meču Lige Evrope, ali osim potresa mozga, na sreću, nije zadobio teže povrede

Duel Liona i Evertona u Ligi Evrope bio je prekinut neposredno pre poluvremena jer je igrač gostujućeg tima Kuko Martina doživeo težak pad prilikom borbe za jednu loptu.

U skoku je preleteo preko Maksvela Kornea a onda direktnom glavom udario o travnjak.

Fudbaler Liona je prodrmao Martinu, ali je on ležao nepomičan, bez svesti.

Medicinski tim odmah je utrčao na teren i posle pružanja pomoći uspeli su da povrate igrača koji nastupa za selekciju Kurakao.

Martini, koji je u julu stigao u Everton, stavljena je "kragna" oko vrata, jer se požalio da ne oseća noge, a potom je hitno prevezen u bolnicu.

Privremeni menadžer Evertona Dejvid Ansvort saopštio je odmah posle utakmice da se Martina žalio na bol u glavi i vratu, da je bio bez svesti posle pada i da je zbog toga otpremljen na snimanje.

Iako se u prvom trenutku sve činilo mnogo strašnije, naročito kada igrač Evertona nije odreagovao kada ga je protivnički fudbaler prodrmao posle pada, rezultati su pokazali da je Martina pretrpeo potres mozga, ali da nema, na sreću, teže povrede.

Pretpostavka je bila da će ekipa sačekati do jutra da čuje izveštaj lekara, ali je u toku noći Kuko Martina otpušten iz bolnice uz odobrenje da može zajedno sa saigračima da se vrati u Englesku.

Ansvort je danas saopštio da su snimci koje je Martina napravio u bolnici u Francuskoj "uredni", ali da će igrač morati na pauzu od nekoliko nedelja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC