• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodić: Vrijeme je za prvi poraz Partizana

"Podatak da (Partizan) nije doživio nijedan poraz daje nam dodatni motiv da u nedelju damo sve od sebe", kaže trener Jagodinaca.

 Dodić: Vrijeme je za prvi poraz Partizana Izvor: MONDO

U 23. kolu fudbalskog šampionata Srbije Jagodina u nedelju dočekuje ekipu Partizana i uoči tog duela šef stručnog štaba Jagodinaca Mladen Dodić najavljuje da će njegovi igrači dati sve od sebe da nanesu prvi ovosezonski poraz aktuelnom prvaku države.

"Partizan zaslužuje svaki respekt, ali podatak da nije doživio ni jedan poraz daje nam dodatni motiv da u nedelju damo sve od sebe i da ga savladamo", rekao je Dodić.

Trener Jagodine je, ipak, dodao da zna da to neće biti lako ostvariti.

"Partizan je ekipa koja ne zna za poraz, favorit je u tom meču, ima rezultate i tim i sigurno neće biti lako osvojiti sva tri boda", rekao je Dodić.

On je ocijenio da su svima u klubu još svježa sjećanja na posljednji duel ta dva tima, kada je Partizan u kupu pobijedio u Jagodini rezultatom 2:1.

"Mislim da smo tada u najmanju ruku bili ravnopravni. Volio bih da rezultatska neizvjesnost bude i na ovom meču i da moj tim bude mnogo konkretniji nego tada", dodao je Dodić.

Šef stručnog štaba Jagodinaca kaže i da ne shvata zbog čega je Partizan uoči ovog meča podigao tenzije zahtjevom da susret bude odložen.

"Za razliku od nas, Partizan ima daleko više kvalitetnih igrača i dužu klupu i ne vidim razlog za stvaranje vještačkog pritiska", istkao je Dodić i dodao da zbog parnih kartona u nedelju neće igrati Zečević i Cilinšek, a Lukić i Nikolić će izostati zbog povreda.

Napadač Milan Bojović, koji je u Partizanu proveo pet godina, ocijenio je da će šampion morati da igra na pobjedu, što će biti šansa za Jagodinu.

"Mi imamo dobar učinak kod kuće i ne osvrćemo se na protivnika. Ne gledamo u njihovo dvorište, veću u naše i želja nam je da odigramo dobru utakmicu i da pokušamo da pobijedimo", rekao je Bojović.

Za ovu utakmicu, koja se igra od 16 časova, u prodaju je pušteno 10.000 ulaznica i očekuje se pun stadion podno Đurđevog brda bude pun.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković, koji ne propušta ni jednu utakmicu u Jagodini, na nedeljni derbi pozvao je predsjednika Srbije Borisa Tadića.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC