• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mile Svilar je izabrao SRBIJU!

Autor mondo.rs

Talentovani golman imao je na stolu ponude Belgije i Srbije...

Talentovani golman Benfike Mile Svilar je prethodnog meseca obarao rekorde Lige šampiona, brzo se našao u centru pažnje, a morao je i da odabere nacionalnu selekciju...

Momak rođen u Antverpenu imao je ponudu Belgije, za koju je nastupao u mlađim selekcijama, ali i Srbije, za čiju je reprezentaciju branio i njegov otac Ratko Svilar. FSS je prethodnih dana vodio razgovore sa mladim golmanom - i izgleda ga ubedio da bude "orao".

Zoran Filipović, pomoćnik sada već bivšeg selektora Srbije Slavoljuba Muslina, potvrdio je za portugalsku "A Bolu" Svilarovu odluku...

"Svilar je rekao DA pozivu Srbije", kazao je Filipović i dodao da će mladi golman debitovati tek u martu naredne godine, odnosno da će propustiti novembarske prijateljske mečeve protiv Kine i Južne Koreje.


Portugalski list "ceni" i da će Svilar lakše izboriti mesto u timu za odlazak na Mundijal pošto su mu u Belgiji rivali za to mesto Tibo Kurtoa (Čelsi), Simon Minjole (Liverpul), Koen Kastels (Volfsburg) i Mats Sels (Anderleht). Sa druge strane za reprezentaciju Srbije su prethodnih godinu i po dana pozivani Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi) i Aleksandar Jovanović (Orhus).

Svilar je ponikao u Anderlehtu, ali se ove sezone preselio u Benfiku i stigao do pet mečeva u svim takmičenjima zbog povrede prvog golmana Žulija Sezara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC