• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinkoviću suđenje loše, Mulaliću sjajno!

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca Zoran Milinković nije bio zadovoljan suđenjem sarajevskog arbitra Admira Šehovića poslije poraza od Mladosti u Doboju kod Kaknja u 14. Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Mladost - Borac 2:1, izjave Zoran Milinković, Edis Mulalić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki klub je prije subotnjeg meča sa Mladosti izrazio sumnje u nepristrasno suđenje Admira Šehovića, koji je "pokvario" meč izabranika Edisa Mulalića i Borca u Banjaluci, pa je poslao pismo "upozerenja" Fudbalskom savezu BiH.

Međutim, i poslije današnjeg poraza, trener crveno-plavih nije bio zadovoljan njegovom arbitražom iako je najprije sportski čestitao domaćinu na pobjedi (2:1)

"Ono što sam vidio da je prvo poluvrijeme bilo u 'egalu' što se igre tiče i jednog i drugog tima, ali je u drugom Mladost bila bolja. Postigla je drugi pogotdak, imala je još nekoliko prilika za gol. Mi smo u momentu kad smo izjednačili pali u igri, ali isto je fer reći da nije lako igrati u ovakvim uslovima jer ima ko to ocjenjuje i ko će da da svoj sud, jer neke sudijske odluke posebno sa početka susreta nikako nisu išle u prilog igri'', rekao je Milinković na konferenciji za štampu, a prenijeli sarajevski mediji.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Međutim, njegov kolega sa klupe ekipe iz Doboja kod Kaknja Edis Mulalić smatra da je Mladost zasluženo stigla do pobjede, a o sudiji je govorio u hvalospjevima.

"Ne bih se složio sa kolegom Milinkovićem jer smo odlično ušli u susret i igrali jako dobro u prvih 35-30 minuta, a potom smo na 'nabijanja' Borca nasjeli i utakmica se do kraja prvog poluvremena izjednačila. Bilo bi žalosno da smo mi danas izgubili. Bilo bi sramotno, jer smo imali šest-sedam 'zicera', a primili smo gol iz auta. Desi se i takve stvari se dešavaju pa nam je Borac bez ijedne šanse zabio gol. Ovo je naša zaslužena pobjeda, odlična utakmica. Sjajno smo se vratili i fizički i psihički poslije stvari koje su se dešavale u proteklom periodu. Ekipa je bila dosta pokretna, trkački raspoložena. Znali smo da će Borac igrati defanzivno pa smo u igru stavili dosta igrača koji 'znaju' igrati lopte. Tu smo i napravili višak, napravili još nekoliko 'zicera', pa je bila i prečka. Bilo bi žalosno da danas nismo pobijedili. Može komentarisati ko hoće sudijske odluke, ali sudija je sudio odlično u ovom susretu, svaka mu čast", izjavio je Mulalić, a prenio portal "Sport1.ba".

Mladost je ovim trijumfom preskočila Borac na šestom mjestu na tabeli koje vodi u Ligu za šampiona BiH.

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Navijac sam Borca 35 godina ali nas klub trenutno nema ekipu za nesto vise ! Neefikasnost je osnovna boljka jer Kunic nije igrac za velika djela a alternative nemamo ! Na zimskom prelaznom roku dovesti 5- 6 proverenih igraca a zahvaliti se ovim Avdukic, Raspudic, Puzigaća, Danilovic, Kunic....To su igraci za Prvu ligu Rs , nista vise , poslati ih u Želju , Kozaru, Rudar....

Mazi

@Bl Ne trebaju nam pojačanja ako do prelaznog roka ne budu u Ligi 6 ili makar na 3-6 bodova od nje . Poslije pauze ostala su još 4 kola ako se ne varam ... Naravno da bi bilo poželjno , ali treba sagledati stvari realno ...

pop73

Uvijek je neko šesti kriv. Pa dokle više. Hoće li iko ikada preuzeti bar malo odgovornosti na sebe??????? Mislim da ne.

trener bez karaktera

Uparava te placa 20 milja mjesecno, a govore ti sta da radis, Vule je za tebe Radomir Antic! Uprava napolje !!!

Mazi

Mi moramo da shvatimo da bolje ne možemo ! Nemamo igrača da realizuje šanse . Bile one 100% ili ne . Ove godine se možemo pozdraviti sa Evropom , to je još i od izbacivanja iz kupa poznato . Sad ostaje da vidimo dali ćemo mi u Ligu 6 ili ligu za opstanak . Sa ovakvom igrom to neće zavisiti od nas . A prije će biti liga za opstanak . Milinković kakav god da je stručnjak svoje taktike ne može realizovati sa trenutnim igračkim kadrom . Trenutni igrački kadar ima kvalitet ali on jednostavno nije dovoljan . Svi moramo biti svjesni tog . Da opstanemo u ligi biće dovoljno , a da ne pričamo o nekim višljim ciljevima . AJ BORAC !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC