• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vest Hem se brukao protiv Liverpula

Autor mondo.rs

Neće biti iznenađenje ako Slaven Bilić bude četvrti smenjeni trener ove sezone u Premijer ligi... Sa ovakvom odbranom ni opstanak nije siguran.

Posle dosadnog popodneva - uzbudljivo veče u Premijer ligi!

Liverpul je bez većih problema pobedio Vest Hem i tako se pridružio Barnliju, odnosno Arsenalu i Čelsiju, koji imaju meč manje, na četvrtoj poziciji sa 19 bodova, dok ekipa Slavena Bilića, za koga je pitanje koliko još dugo će biti menadžer "čekićara".

Utakmica je bila "otvorena", a s obzirom na to kako je izgledala odbrana Vest Hema, čudo je kako "redsi" nisu dali i više od četiri gola.

VEST HEM - LIVERPUL 1:4 (0:2)

U kontri tri na jedan, premda su desetak metara zaostajala još trojica igrača Vest Hema, Sadio Mane je bio nesebičan i dodao je Muhamedu Salahu koji rutinski matira Džoa Harta za vođstvo gostiju u 21. minutu, da bi svega tri minuta kasnije ta prednost bila duplirana.

Lopta je išla na prvu stativu, pogodila je Marka Nobla, refleksno je intervenisao engleski golman, međutim na odbijenu loptu natrčava Žoel Matip.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PREMIJER LIGE

Nada da je preokret moguć javila se neočekivano u 55. minutu nakon dobrog prijema Manuela Lanzinija pored Džoa Gomeza, kada je zaspao mladi defanzivac, pa je argentinski fudbaler lako savladao Minjolea.


Ni minut kasnije Liverpul je ponovo pobegao na dva gola razlike nakon odlične kontre Roberta Firmina i pogotka Oksa Čembrlena, iz drugog pokušaja, kada je ponovo dobra intervencija Harta naišla na lošu reakciju odbrane...

Sve je bilo rešeno u 76. minutu kada je Mane nanizao nekoliko igrača Vest Hema, uočio Salaha slobodnog na suprotnoj strani, a Egipćanin preciznim udarcem ponovo pogodio mrežu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC