• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Neću da propustim SP!

Defanzivac Čelsija Branislav Ivanović istakao je da nema sile koja bi ga spriječila da učestvuje na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

 Ivanović: Neću da propustim SP! Izvor: MONDO

"Kao klinac sam sanjao da budem učesnik Mundijala i da se nađem na sličicama. Zato ovo takmičenje neću da propustim ni po koju cijenu", rekao je Ivanović u intervjuu dnevnom listu "Sport".

"Nastaviću da radim i u kratkoj pauzi, pred početak priprema, jer sam svjestan da nam je grupa teška i da će nam za plasman u osminu finala biti neophodno mnogo energije".

Pouzdani štoper i desni bek oporavlja se od povrede koljena i pokušaće da u narednih mjesec dana pomogne svom klubu da se okiti makar jednim trofejom.

Čelsiju već u subotu poslije podne predstoji polufinale FA kupa protiv Aston Vile, a onda i posljednjih pet kola Premijer lige, gdje ima dva boda više od drugoplasiranog Mančester junajteda.

"Osvajanje kupa je imperativ, ali mislim da u ovom trenutku ne mogu da pomognem ekipi. Izlaganje riziku može da bude kobno. Tek od ponedjeljka ću početi da se vraćam u takmičarski ritam", objasnio je Ivanović.

"Nije lako za igrača kada ispadne iz tima, potrebno je mnogo rada da se vrati u formu. Ali nemam straha, hoću da budem na terenu kada se bude odlučivalo o šampionu Engleske".

Ivanović je prije četiri nedelje doživeo povredu u susretu sa Blekburnom, ali je marljivim radom zadržao fizičku spremu na solidnom nivou i odnedavno počeo da se "druži" sa loptom.

"Pojavljuje se mali bol, koji je normalan. Glavno je da poslije određenih napora koljeno ne otiče".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC