• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson se obrušio na novinare

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je da se odlična igra njegovog tima u prvom poluvremenu revanš meča sa Bajernom "izgubila u magli otrova britanskih novinara".

 Ferguson se obrušio na novinare Izvor: MONDO

Škotski stručnjak revoltiran je činjenicom da su mediji najviše pažnje posvetili njegovoj izjavi o igračima Bajerna koji su postupili "tipično njemački" - mada su na terenu bila samo petorica Njemaca - kada su kod italijanskog sudije Nikole Ricolija insistirali da desni bek "crvenih đavola" Rafael bude isključen.

"Njemci su iznevjerili sami sebe i ako oni sami to ne vide, ja ne mogu da im pomognem. Bilo je potpuno nefer, prisilili su mladog sudiju da to uradi", istakao je Ferguson.

"Riberi je bio grublji prema Rafaelu, nego Rafael prema njemu, jedva da ga je dotakao. Ali oni su znali da dečko ima žuti karton i okružili su sudiju. Kao što možemo često da vidimo, mahali su zamišljenim kartonima i sudija je popustio", nastavio je strateg Junajteda.

"Prije godinu ili dvije je u sudijskim preporukama napisano da igrač koji maše zamišljenim kartonom i sam mora da bude javno opomenut. U ovom slučaju su bila šestorica takvih. I poslije svega se niko nije sjetio da napiše da smo igrali veličanstveno, da smo vodili 3:0 i da je moglo da bude 5:0... Vama je potreban naslov o tome kako sam ja vrijeđao Njemce", u dahu je izgovorio Aleks Ferguson.

Stari trenerski vuk novinarima koji prate Mančester junajted nije zaboravio ni "grijehe" iz prošlosti.

Ovom prilikom ih je podsjetio kako su na letu iz Rima prošle godine (poslije poraza Junajteda od Barselone u finalu Lige šampiona) "svi bili radosni" i kako su poslije poraza od Benfike decembra 2005. neki od njih u avionu pili šampanjac...

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC