• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunović: Nije bilo priče sa FSS

Autor mondo.rs

Nekadašnji selektor U-20 selekcije Srbije rekao je da je potpuno posvećen daljem angažmanu u ekipi Čikago Fajer.

Veljko Paunović (40), to je sve izvesnije, neće predvoditi reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta.

On je u domaćim medijima pominjan kao prvi "pik" predsednika FSS Slaviše Kokeze, najavljeno je bilo i da će se njih dvojica naći za pregovaračkim stolom, ali to se, kaže Paunović, nije desilo.

"Nisam se sastao ni razgovarao ni sa kim iz Fudbalskog saveza Srbije. Bio sam u Srbiji da vidim svoju porodicu i zbog skautinga, koji sam obavio u još nekim zemljama", rekao je Veljko Paunović na konferenciji za novinare u Čikagu.

Čovek koji je sa U-20 selekcijom Srbije trijumfovao na Svetskom prvenstvu 2015. godine, podvukao je crtu ispod svoje druge sezone na klupi Čikago Fajera.

Njegov tim ostvario je treći skor u regularnom delu sezone, a onda izgubio u prvoj rundi plej-ofa i oprostio se od sna o tituli.

"Rekli smo da želimo da izgradimo program koji će rezultirati osvajanjem titule i zadovoljan sam dosadašnjim napretkom. Sa nestrpljenjem očekujem sledeću godinu, koju vidim kao veliku priliku za sve nas da uradimo još bolji posao. A, tu pre svega mislim na sebe".

Imajući u vidu da je Veljko Paunović potpuno posvećen klupskom angažmanu i da je Dragan Stojković Piksi ranije danas potpisao novi ugovor sa svojim klubom u Kini, čelni ljudi FSS verovatno će morati da se okrenu drugim opcijama...

Podsećamo da se nacionalni tim trenutno nalazi na mini-turneji po Dalekom istoku, gde ga predvodi Mladen Krstajić, jedan od pomoćnika doskorašnjeg selektora Slavoljuba Muslina.

"Orlovi" se u petak u 12.35 po centralnoevropskom vremenu sastaju sa Kinom, a u utorak 14. novembra sa Južnom Korejom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC