• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željo hoće najboljeg igrača Širokog

Autor mondo.ba

Željezničar zainteresovan za najboljeg igrača Širokog Brijega.

 Željezničar želi Luku Menala iz Širokog Izvor: MONDO/Samir Cacan

Protimac Širokog Brijega i mladi reprezentativac BiH, Luka Menalo, jedan je od najboljih igača trenutno u Premijer ligi BiH.

Momak rođen u Čapljini predvodi ekipu Širokog Brijega, koja zajedno sa Zrinjskim drži lidersku poziciju u Premijer ligi.

Današnji  "Dnevni avaz"  je objavio kako je Željezničar zainteresovan da na zimu dovede Menala u svoje redove. Poslali su u Široki i zvaničnu ponudu za igrača, koji je ove sezoe postigao sedam golova.

"Istina je da smo poslali ponudu za Menala, jer smatramo da bi tako kvalitetan i mlad igrač bio pojačanje za našu ekipu. Želimo naglasiti da smo sve aktivnosti po ovom pitanju uradili isključivo u komunikaciji sa Širokim, onako kako to poslovna etika nalaže. Široki je naš sportski prijatelj, razgovarali smo s njima i poslali ponudu", poručili su iz Željezničara.

Dalibor Šilić, direktor Širokog, potvrdio je da su pregovori bili korektni.

"Ponuda iz Željezničara jeste stigla, zahvalili smo se, za Menala imamo dosta interesenata, i evropskih klubova i onih iz regije, tako da očekujemo veći novac od onoga koji su nam iz Želje ponudili.Ukoliko stigne ponuda koja bi nas zadovoljila, naravno da smo spremni prodati Menala, ali nećemo to činiti po svaku cijenu. Mislim da smo napravili odličan potez podmlađivanjem ekipe, većinom je čine igrači iz naših mladih kategorija, od kojih očekujemo dosta u budućnosti", rekao je Šilić, koji je svojevremeno nosio dres kluba s Grbavice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC