• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Italijani su i dalje favoriti"

Autor mondo.rs

Šveđani posle pobede u prvom meču baraža za odlazak na Mundijal u Rusiji i dalje svesni da nisu napravili veliku prednost pred revanš u Milanu za dva dana

Fudbaleri Švedske pobedila su u Stokholmu Italiju rezultatom 1:0 u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo 2018.

Uprkos trijumfu reprezentativac Švedske Emil Kraft rekao je da je Italija i dalje favorit za plasman na Mundijal.

"Italija je i dalje favorit. Mi želimo na Svetsko prvenstvo i učinićemo sve da ih eliminišemo... Igrali smo dobro u prvom meču, Italija nije bila loša, ali mi smo bili bolji", rekao je Kraft, koji nastupa za Bolonju.

"Biće teže u Milanu, Italija će sigurno igrati bolje, tako da je pred nama veoma težak meč", rekao je Kraft.

Jakob Johanson, strelac pobedničkog gola u Stokholmu, rekao je da još ništa nije gotovo, ali da je njegov tim pronašao način da se suprotstavi favorizovanim Italijanima.

"Italijani igraju čvrsto, često i više od toga. Mi smo uspeli da se odupremo tome, za sada, a to je stvar i psihološke borbe", naveo je Johanson.

Markus Berg dobio je žuti karton u prvoj akciji na meču, kada je prigovorio sudiji Cunejtu Čakiru, a nakon rasprave sa italijanskim igračima 60 minuta kasnije rizikovao je da bude i isključen. Uspeo je da izbegne kaznu, a posle meča nije krio da je nezadovoljan sudijskim tretmanom.

"Ja sam zbog priče dobio žuti karton, a oni su 90 minuta na terenu imali desetoricu igrača koji nisu prekidali da pričaju. Uprkos tome što su hteli da isprovociraju isključenje, dobro smo prošli. Znali smo da nas očekuje 'rat' na terenu u Stokholmu, a isto to očekujem i u Milanu na revenšu", naveo je Berg.

Revanš meč baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju između Italije i Švedske na programu je u ponedeljak od 20.45 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC