• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI: Barsa je superiorna

"Ekipa je još jednom pokazala da smo superiorni protiv bilo koga. Ipak, svaki put to moramo da dokažemo na terenu", rekao je Mesi

 MESI: Barsa je superiorna Izvor: MONDO

Pobjedom nad najvećim rivalom Realom iz Madrida, ekipa Barselone pokazala je da je u ovom trenutku nepobjediva, ocijenio je najbolji strijelac aktuelnog prvaka svijeta, Evrope i Španije Lionel Mesi. Barselona je sinoć u Madridu savladala Real sa 2:0 i preuzela prvo mjesto na tabeli od "kraljevskog" kluba, a Mesi je postigao prvi pogodak.

"Ekipa je još jednom pokazala da smo superiorni protiv bilo koga. Ipak, svaki put to moramo da dokažemo na terenu", rekao je Mesi, koji je u dosadašnjem toku sezone postigao 40 golova u svim takmičenjima.

Barselona je ispisala novu stranicu klupske istorije, pošto je  zabilježila uzastopnu pobjedu nad Realom u Madridu, rezultat koji prethodna generacija "blaugrane" nije ostvarila. Računajući i duel u Barseloni, Katalonci su ostvarili četvrti uzastopni trijumf nad Realom.

"Nastavljamo da stvaramo istoriju. Ostvarili smo veoma važnu pobjedu, ali moramo da nastavimo u istom ritmu", naveo je Mesi.

Barselone je u proteklih godinu dana, pod vođstvom trenera Pepea Gvardiole, osvojila trofeje u svih šest takmičenja u kojima je učestvovala.

"Za ovakav uspjeh potrebno je mnogo rada i vremena, a ovi momci su već pokazali da su veoma kvalitetni. Znaju da ću ih kritikovati kada ne trče, zato su uvijek u pokretu na terenu", naveo je Gvardiola.

Prva zvijezda Reala, Kristijano Ronaldo, ocijenio je da njegova ekipa još uvek može da osvoji titulu prvaka Španije.

"Nije katastrofa izgubiti od Barselone. Ne mislim da su bili toliko dominantni. Mi smo profesionalci i ne odustajemo. Možemo da osvojimo šampionsku titulu ", zaključio je Ronaldo.

Do kraja španskog prvenstva ostalo je sedam kola, Barselona ima 80 bodova i bolji međusobni skor, a Real Madrid 77 bodova.(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC