• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sulejmani: To je pravi Partizan

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler crno-belih Miralem Sulejmani razočaran što Jang Bojs nije ostvario bolji rezultat, ali i srećan što je Partizan prošao grupnu fazu.

 Miralem Sulejmani o Partizan Jang Bojs 2:1 Izvor: MN PRESS

Delovalo je da nije previše razočaran, iako je upravo tom konstatacijom Miralem Sulejmani počeo razgovor s novinarima u miks zoni posle utakmice Partizana i Jang Bojsa.


Ipak je ponikao u Humskoj i sa tog stadiona, nema onog ko se neće složiti, prerano krenuo u beli svet, odigravši tek jednu utakmicu za prvi tim Partizana.

Sulejmani je, predvodeći kao kapiten lidera švajcarskog šampionata u Beogradu, protiv njegovog "parnog valjka" sat vremena pre nego što je stao pred predstavnike medija postao i definitivno svestan da sa "Bojsima" neće zimovati u Evropi.

Ovacijama i iskrenim aplauzom ispraćen je sa travnjaka...

"Bilo mi je drago zbog ovacija Grobara. Proveo sam dosta vremena u Partizanu i upoznao dosta dobrih ljudi", počeo je 29-godišnji Sulejmani.

Jang Bojs je od prvog do poslednjeg minuta bio u igri da ostvari rezultat, koji bi mu omogućio da 7. decembra pred svojim navijačima u Bernu pokuša da stigne do naredne runde takmičenja. Međutim, nije uspeo...

"Razočaran sam što nismo ostvarili ono zbog čega smo došli u Beograd. Imali smo dosta šansi i šteta što ih nismo iskoristili. Primili smo pomalo i naivno golove, ali čestitam Partizanu na prolazu i želim mu sve najbolje u nastavku takmičenja", dodao je jedan od najboljih igrača žuto-crnih.


Partizan ga, ipak, nije iznenadio.

"Mislim da Partizan stvarno ima dobru ekipu. Igraju agresivno, imaju dobre kontre, brze igrače, koji znaju sa loptom. Izdvojio bih Jankovića i Tavambu i siguran sam da nijednoj ekipi na proleće neće biti lako da se nadigrava u Beogradu. Partizan je pravi Partizan, onakav kakav treba da bude", pohvalno je govorio o svom bivšem klubu.

Ivica Iliev: Miševi, gde ste sad? (VIDEO)


Na pitanje da li ga možda jednog dana opet vidimo u dresu Partizana, odgovorio je: "U fudbalu se nikada ne zna. Igrač sam Jang Bojsa. Videćemo šta će biti u budućnosti. Počeo smo priče oko novog ugovora sa Švajcarcima, ali još uvek ništa nije konkretno."

Ostaje žal za prolećem u Evropi.

"Da smo prošli i u Švajcarskoj bi to bilo protumačeno kao velikiuspeh. Drago mi je što je Partizan prošao, a voleo bih i da Crvena zveda prođe, kao što je i reprezentacija otišla na Svetsko prvenstvo. Sve je to dobro za srpski fudbal."

Sulejmani već neko vreme ne dobija pozive u državni tim, ali, s obzirom na to kakve partije pruža, nikako ga ne bi trebalo isključiti sa spiska putnika na Mundijal.

"Iskreno bih voleo da se nađem na spisku za Mundijal, ali o tome ne odlučujem ja. Nisam već duže vreme u kontaktu sa ljudima iz FSS, ali me sve što se dešava oko reprezentacije veoma raduje", završio je Miralem Sulejmani.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC