• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Uvek nam malo nedostaje da damo gol

Autor mondo.rs

"Izgubili smo meč u kojem je protivnik imao samo jedan udarac ka našem golu", rekao je Venger posle poraza u Kelnu, koji je zakomplikovao stvari pred poslednje kolo u grupi u kojoj je i Crvena zvezda.

Fudbaleri Crvene zvezde moraće sami da zapnu da izbore plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Arsenal to nije uradio za crveno-bele.

Menadžer Arsenala Arsen Venger razočaran je porazom u Kelnu i poručio da će se njegov tim "iskupiti" u meču sa BATE Borisovim u poslednjem kolu Grupe H.

Fudbaleri Kelna, ne računajući pobede nad nižerazrednim ekipama u uvodnim rundama nemačkom DBF kupa, ove sezone pobedili su samo BATE Borisov i Arsenal u 16 mečeva u Ligi Evrope i Bundesligi, a doživeli su 13 poraza.

Arsenal je uprkos porazu prošao u šesnaestinu finala Lige Evrope sa prvog mesta, ali se sada zakomplikovala situacija u grupi jer Zvezda ima šest bodova, koliko i Keln, a BATE jedan manje.

"Izgubili smo meč u kojem je protivnik imao samo jedan udarac ka našem golu, ne računajući penal. Uvek nam malo nedostaje da damo gol. Keln se branio izuzetno i za njih je to bila savršena noć", rekao je Venger posle utakmice u Nemačkoj.

On je obrazložio da je Džek Vilšir stvorio mnogo prilika saigračima i sebi, ali da zajedno sa Danijem Velvekom i Olivijeom Žiruom nije imao sreće u završnici.

"Činjenica je da smo ispunili cilj osvajanjem prvog mesta kolo pre kraja i osećamo se kao da smo odradili sav posao. Ipak, imamo duel sa BATE-om koji nam takmičarski ništa ne znači, ali želimo pobedu", dodao je Francuz.

U poslednjem kolu 7. decembra Crvena zvezda dočekuje Keln, a Arsenal prvaka Belorusije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC