• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sport: Barsa hoće Zvezdinog klinca

Štoper kadetskog tima Crvene zvezde, petnaestogodišnji Mihajlo Milutinović, nalazi se na meti Barselone. "Može da ide samo sa porodicom", kaže sportski direktor Ivan Adžić.

 Sport: Barsa hoće Zvezdinog klinca Izvor: MONDO

Vijest po kojoj su skauti evropskog prvaka ostali impresionirani Milutinovićevim partijama na jednom turniru u Belgiji, objavio je katalonski "Sport", a prenio istoimeni srpski dnevni list.

"Skauti su već predali čelnicima kluba izvještaje o Milutinoviću, a oni su više nego pozitivni. Smatraju ga nasljednikom Nemanje Vidića".

Ime golobradog fudbalera pominje se i u italijanskim medijima, pošto bi ga navodno želeli u svojim redovima Inter i Roma.

Postavlja se pitanje šta Crvena zvezda može da uradi da spriječi njegov odlazak?

"Nemam sve podatke o Milutinoviću, ali znam da ima stipendijski ugovor sa Zvezdom. On, po pravilniku FIFA, ne može da bude prodat jer ima samo 15 godina. Da bi neko odveo kadeta, morala bi da se fudbalerova porodica preseli u taj grad i tamo dobije zaposlenje. Ako se to dogodi, klub je nemoćan", rekao je za "Sport" Ivan Adžić, sportski direktor crveno-bijelih.

Ako bi poslije Milanovića (Lokomotiva Moskva), Đuričića (Herenven) i Ćosića (CSKA), uskoro otišao i Milutinović, to bi samo potvrdilo da rad na razvoju mladih talenata u postojećim uslovima nema nekog smisla...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC