• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted "murinjovski", kiks Totenhema

Autor mondo.rs

Ešli Jang udarcem sa 16 metara doneo devetu pobedu "đavolima" u 13 kola. Poketinov tim pred svojim navijačima osvojio samo bod protiv Vest Broma.

Udarac Ešlija Janga sa ivice kaznenog prostora, odbijen dovoljno da prevari Meta Rajana, bio je u 66. minutu dovoljan da Mančester junajtedu donese sedmu uzastopnu pobedu pred svojim navijačima ove sezone.

Golom engleskog ofanzivca, ekipa Žozea Murinja izborila se sa veoma dobrim gostima, koji su do tog trenutka bili bolji rival. Ipak, Entoni Nokert i Paskal Gros ipak nisu iskoristili prilike da šokiraju Old Traford, a kazna nije izostala.

MANČESTER JUNAJTED - BRAJTON 1:0



Sa Nemanjom Matićem u sastavu od početka do kraja utakmice, "đavoli" su tako prišli lideru Mančester sitiju na pet bodova zaostatka, uz utakmicu više. Njihov prvi pratilac - Čelsi, igraće protiv Liverpula od 18.30 časova, a drugi - Totenhem, neće ih puno zabrinuti ovog vikenda.

Gol Harija Kejna, na asistenciju Dele Alija, bio je dovoljan samo za remi "pevaca" protivv Vest Bromvič Albiona na Vembliju.

TOTENHEM - VBA 1:1 (0:1)

Rondon je u četvrtom minutu iznenadio domaće navijače i nagovestio prvu pobedu gostiju posle 11 utakmica. Ekipa Maurisija Poketina sprečila je taj epilog, ali nije zadovoljna napustila teren, jer je remijem ostala deset poena iza Sitija i pet iza Junajteda.

Činilo se da je Totenhem prebrodio problem selidbe na kultni stadion, ali je posle tri uzastopne pobede (Bornmut, Liverpul, Kristal Palas) ipak pokazao da je ranjiv u svom novom i privremenom domu.

Najuzbudljiviju utakmicu odigrali su Kristal Palas i Stouk, jer je Mamadu Sako u nadoknadi vremena doneo domaćinu pobedu i osmi, a ujedno i veliki podstrek u borbi za opstanak.

PALAS - STOUK 2:1 (0:0)

Đerdan Šaćiri postigao je prvi gol u 53. minutu, na asistenciju Rajana Šoukrosa, ali je preokret domaćih počeo samo dvestotinak minuta kasnije udarcem Rubena Loftus Čika posle dodavanja Androsa Tausenda.

Srpski internacionalac Luka Milivojević odigrao je ceo meč za domaćina i sa terena ispratio odlučujući udarac Sakoa u nadoknadi. Usledilo je veliko slavlje ekipe Roja Hodžsona, koja je ostvarila prvu pobedu od 14. oktobra i utakmice protiv Čelsija.

Od naših fudbalera, na terenu je u subotu bio i Aleksandar Mitrović, ali mu je Rafa Benitez ponovo pružio šansu tek kada je pobednik uveliko bio odlučen. Najbolji srpski špic odigrao je prošle nedelje protiv Junajteda (1:4) poslednjih dvadesetak minuta, a danas ga je uveo u igru u 69. minutu. Prekasno da se bilo šta promeni:

NJUKASL - VOTFORD 0:3 (0:2)

Špančev tim tako je doživeo i četvrti uzastopni poraz.

Parovi 13. kola:

Kristal Palas - Stouk 2:1 (0:0)
/Loftus Čik 56', Sako 92' - Šaćiri 56'/

Junajted - Brajton 1:0 (0:0)
/Jang 66'/

Njukasl - Votford 0:3 (0:2)
/Hjuz 19', Jedlin 46'ag Grej 62'/

Svonsi - Bornmut 0:0

Totenhem - Vest Brom 1:1 (0:1)
/Kejn 74' - Rondon 4'/

Liverpul - Čelsi 18.30

u nedelju

Sautempton - Everton 14.30
Barnli - Arsenal 15.00
Hadersfild - Siti 17.00

odigrano u petak:

Vest Hem - Lester 1:1 (1:1)
/Kujate 45' - Olbrajton 8'/

Tabela: Siti (-1) 34, Junajted 29, Čelsi (-1) 25, Totenhem 24, Liverpul (-1) 22, Arsenal (-1) 22, Barnli (-1) 22, Votford 21, Brajton 16, Hadersfild (-1) 15, Lester 14, Bornmut 14, Njukasl 14, Sautempton (-1) 14, Stouk 13, Everton (-1) 12, VBA 11, Vest Hem 10, Svonsi 9, Kristal Palas 8.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC