• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša pred Kup: Pobijedićemo Partizan!

U Vojvodini uvjereni u pobjedu nad Partizanom i plasman u finale Lav Kupa Srbije. Bilbija ne igra, možda ni Medojević.

 Voša pred Kup: Pobijedićemo Partizan! Izvor: MONDO

Vojvodina nema kud nego da u četvrtak na stadionu Partizana ide na pobjedu i pokuša da eliminiše branioca trofeja u nacionalnom kupu i plasira se u finale.

A iz Vojvodine poručuju da će tako i igrati, jer je riječ o "utakmici sezone".

"U četvrtak ćemo pobijediti Partizan, jer mi to možemo i hoćemo. To neće biti ni malo lako učiniti, pod ogromnim smo pritiskom, ali se jedino tako i pokazuje kvalitet koji posjeduješ. Na prvom ovonedeljnom treningu, decidirano sam rekao igračima da svako ko ne vjeruje u pobjedu na ovom meču, ne treba ni da trenira, ni da igra na istom. Tako smo se spremali za 'utakmicu sezone' i ta pozitivna energija se osjeća svuda oko nas", rekao je trener Vojvodine Milan Đuričić na konferenciji za novinare.

On je rekao da ga ne zanima u kojem će sastavu Partizan istrčati na teren, već prije svega njegova ekipa.

"Mi moramo da vidimo kako da timskom igrom nadomjestimo naše nedostatke, a ako fudbaleri ispoštuju ono što smo se dogovarali ove nedelje, uspjeh neće izostati", uveren je Đuričić.

On se zahvalio najvatrenijim navijačima Vojvodine, takozvanoj "Firmi", koji su u utorak posjetili trening i dali podršku ekipi.

"To je bio najbolji trening koji sam održao u životu", rekao je Đuričić.

Osim Nemanje Bilbije, pod znakom pitanja je i Slobodan Medojević, kojeg je Stefan Zogović na treningu, u žaru borbe, udario u nos.

Ipak, u Vojvodini su odahnuli, jer nije riječ o prelomu. "Povreda je, u svakom slučaju, neugodna, postoji otok, ali vjerujem da ćemo uspjeti da osposobimo Medojevića za meč protiv Partizana", rekao je ljekar Vojvodine Borko Vukosav.

Trener "lala" kaže da ga to uopšte ne brine.

"Nećemo da kukamo. Ko god bude igrao u četvrtak, mora da se stavi u službu tima, jer je on važniji od svakog pojedinca, i samo tako se možemo u Novi Sad vratiti uzdignute glave i obradovati sve one koji će biti uz nas. Ako se to ne dogodi, krivicu sam spreman da lično preuzmem na sebe", poručio je Đuričić.

Igrači Dejan Karan i Slobodan Novaković poručili su u ime ekipe da će ostaviti "srce na terenu".

Karan je dodao da će mu prevashodni zadatk biti da zaustavi Klea, koji je nedavno dva puta pogodio mrežu Vojvodine u prvenstvenom meču.

"Moje će biti da zaustavim sam vrh Partizanovog napada i ne dozvolim da se Kleo proslavi, kao na nedavnom meču u Novom Sadu. Ne sumnjam da to i mogu, kao što nemam ni najmanju trunku sumnje u naš uspjeh", optimista je Karan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC