• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BIH: Borac i Željo u finalu i u Evropi

Petrović golom ispisao novu stranu Borčeve istorije. Huligani prekinuli meč u Mostaru.

 KUP BIH: Borac i Željo u finalu i u Evropi Izvor: MONDO

Borac je po drugi put u istoriji izborio plasman u finale Kupa BiH.

Banjalučani su prije pet godina u finalu poraženi od Modriče.

U revanš meču protiv Slavije trenutak odluke je bio u 87. minutu kada je mladi Aleksandar Petrović postigao pobjedonosni pogodak. Tako je Borac slavio (1:0), a kako je prvi meč završen (2:2) Borac će u finale. Poslije meča nastalo je veliko slavlje navijača i igrača Borca.

"Ovo je velika pobjeda naše ekipe. Sasvim zasluženo smo se plasirali u finale i izborili plasman u evropske kupove“, rekao je za MONDO Duško Sakan fudbaler Borca.

Direktor Banjalučana Radnilo Šipovac sijao je od zadovoljstva poslije meča. Uprava Borca je prije početka sezone kao cilj posatvila plasman u evropske kupove, a poslije večerašnje pobjede izvjesno je da je to i učinjeno.

"Zaista sam presrećan poslije ovog uspjeha. Veliki teret nam je svima pao sa srca. Sada smo ispunili cilje, ali nećemo stati na ovome. Očekuje nas finale Kupa i Borba sa Željezničarom za titulu“ rekao je za MONDO Šipovac.

U Mostaru Željezničar se golom Senada Bućana plasirao u finale Kupa BiH. Prvi meč lider šampinata dobio je (3:1). Ipak utakmica sa Zrinjskim pod Bijelim brijegom, zvanično, nije završena, zbog novog huliganskog ispada navijača.

Meč je u 70. minuti prekinuta zbog ubacivanja predmeta od strane domaćih navijača u teren. Fudbaler gostiju Bajić krenuo je da izvede aut , ali ga je potom kamenjem i flašama sa tribina zasuo dio navijača Zrinjskog.

Nakon dvadesetominutnog prekida, navijači Zrinjskog se nisu smirili, već su pri svakom pokušaju nastavka utakmice zasipali kamenjem i flašama igrače na terenu. Molbe kapitena Zrinjskog Ivankovića i trenera Dragana Jovića nisu naišle na odobravanje te je na kraju glavni sudija ovog susreta Prošić odlučio utakmicu i prekinuti.Biće posla za disciplinske organe, ali je sigurno da će Željezničar u finale.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC