• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Ode Plavi...

Partizan će u tekućoj sezoni predvoditi treći trener. Goran Stevanović podnio ostavku, uprava je prihvatila.

 MONDO: Ode Plavi... Izvor: MONDO

"Stevanoviću, zdravo, zdravo" i "Plavi, odlazi", vikali su navijači Partizana poslije ubjedljivog poraza (i igrački i rezultatski) od Vojvodine 1:3 u polufinalu Lav Kupa Srbije u četvrtak u Humskoj.

Po izlasku sa terena, Stevanović je napravio gest kojim je moglo da se nasluti da će zaista i poslušati navijače. To se, prema saznanjima MONDA u izvorima u Humskoj, i dogodilo u kasnim večernjim časovima, poslije sastančenja čelnika crno-bijelih. Stevanović je podnio ostavku, koja je usvojena, ali za sada nije poznato ko će biti njegov nasljednik.

U četvrtak uveče pominjalo se nekoliko imena, a najglasnije - legenda kluba Momčilo Moca Vukotić. Stevanović je postavljen za trenera u septembru prošle godine nakon što je Slaviša Jokanović sporazumno raskinuo saradnju sa klubom.

Nekadašnji pomoćnik Ilije Petkovića u reprezentaciji Srbije i Crne Gore do polufinala Kupa Srbije nije imao nijedan poraz na klupi Partizana, ali su crno-bijeli napravili nekoliko kikseva u prvenstvu i propustili nekoliko prilika da preteknu Crvenu zvezdu na vrhu tabele Supelige. Umjesto toga, "vječiti rival" bježi četiri boda i teško je očekivati da će crveno-bijeli do kraja sezone ispustiti tu prednost.

Stevanoviću se na dušu stavlja i to što se uoči proljećne sezone odrekao dosadašnjeg kapitena Nenada Đorđevića, što je Portugalca Moreiru stavio u drugi plan, što je nedovoljno spremnog Sašu Ilića gurnuo u prvi plan...

Igra Partizana je, osim u "večitom derbiju" (crno-bijeli pobijedili u Ljutice Bogdana 2:1), bila prilično neubjedljiva, iako je Stevanović više puta ponavljao da Partizan ima najbolji tim i da će crno-bijeli "biti nepobjedivi".

U svakom slučaju, Stevanovićevog nasljednika čeka nimalo zahvalan posao. Treba, prije svega, podići ekipu iz očigledne letargije, i pronaći dovoljno spremne i psihički stabilne fudbalere koji bi mogli da pokušaju da do kraja prvenstva ugroze vođstvo Crvene zvezde.

Trofej u kupu već je izgubljen...

(R.J. - P.V./ MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC