• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić za MONDO: Teško je, ne predajemo se

"Dugo se nisam ovako osjećao. Mislio sam da će sve biti mnogo bolje kada sam se vraćao u Partizan", nevoljno je pričao Saša Ilić u petak...

 Saša Ilić za MONDO: Teško je, ne predajemo se Izvor: MONDO

Namrgođeni, pognute glave, nevoljni za razgovor na bilo koju temu, fudbaleri Partizana okupili su se u petak malo prije 11 časova u Zemunelu na treningu, koji prvi put poslije dugo vremena nije vodio Goran Stevanović.

Dok se smijenjeni trener spremao za oproštajnu konferenciju za štampu u podne, u Humskoj, njegovi dojučerašnji igrač zagrijavali su se i pripremali za rad sa Vukom Rašovićem i Nikicom Klinčarskim.

Malo prije toga, saznali su da će ih do kraja sezone trenirati 36-godišnji Aleksandar Stanojević.

"Dugo se nisam ovako osjećao. Mislio sam da će sve biti mnogo bolje kada sam se vraćao u Partizan", smogao je snage Saša Ilić da počne priču za MONDO.

"Mislio sam da ću i ja dati mnogo više", dodao je ljubimac navijača Partizana, koji priznaje da igra ispod prosjeka, uostalom kao i cijeli tim šampiona Srbije.

U četvrtak uveče, Vojvodina je u Humskoj deklasirala Partizan u 90 minuta borbe za finale Kupa. Bilo je 1:3, a rezultat više nego doslovno ocrtava ono što se odigralo na travnjaku.

Novosađani su bili tri puta bolji rival, a crno-bijeli ostali bez jednog od dva trofeja, koja su suvereno držali u svojim vitrinama tokom sezona 2007/08 i 2008/09.

Sada, ošamućeni, pokušaće da odbrane prvenstvo, gdje imaju zaostatak od četiri boda za Crvenom zvezdom, svega sedam kola prije kraja.

"Izuzetno mi je teško u ovom trenutku. Partizan je izgubio jedan trofej i zaostaje u borbi za titulu. Očekuje nas teških mjesec dana, ali Partizan je veliki klub i nema predaje", poručio je popularni Kapiten.

On je kratko prokomentarisao Stevanovićev odlazak i rad koji ekipu očekuje sa novim šefom struke, Stanojevićem.

"Svaka promjena trenera mora da utiče na ekipu", rekao je kapiten Saša Ilić uoči treninga.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC