• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Londonu: Vest Hem pobedio Čelsi!

Autor mondo.rs

Šampion je srušen na stadionu na kojem se to najmanje očekivalo. Vest Hem pokazao prve znake života još od septembra. "Plavci" se oprostili od titule?

Kakav udarac šampionu u istočnom Londonu!

Vest Hem je čekao pobedu u Premijer ligi još od 30. septembra, kada je Diafra Sako "srušio" Svonsi siti u 90. minutu. Skoro dva i po meseca kasnije i posle osam utakmica bez pobede (čak pet poraza), "čekićari" su dočekali trijumf.

Veliki!

I to protiv aktuelnog prvaka Člesija, kluba koji je šampionske ambicije imao i ove sezone, ima ih verovatno i dalje, ali realnost je da sada "plavci" za liderom Mančester sitijem zaostaju 11 bodova i imaju meč više.

Vest Hem - Čelsi 1:0!

Septembarska pobeda obebeđena je pred kraj, a poslednja na početku utakmice.

Junak je Marko Aranutović. Austrijanac srpskog porekla maestralno je nadmudrio odbranu Čelsija. Razmenio je dupli pas sa Manuelom Lanzinijem i kada se konačno našao licem okrenut ka golu, sa ivice kaznenog prostora je odložio loptu u levu stranu i plasirao je u donji desni ugao gola Tiba Kurtoe.

Uzaludni su bili svi napori Čelsija da stigne do izjednačenja.

Odbrana "čekićara" je u subotu delovala savršeno i uspela je da odoli svim pokušajima gradskog rivala. Čelsi je imao daleko veći posed, ali je inicjativa bila prilično jalova i bezopasna.

***Stjuart Pirs, asistent Dejvida Mojesa štedi na vremenu. 



Menadžer Dejvid Mojes i njegovi puleni najavili su buđenje iz jesenjeg sna još na gostovanju Mančester sitiju (1:2), kada su ostali bez bodova nakon preokreta domaćina u drugom poluvremenu. Danas su definitivno potvrdili da forma ide uzlaznom putanjom i ako ovako nastave "čekićari" se mogu nadati opstanku.

***Nemoć Čelsija...



Vest Hem je već na deobi 17. mesta i ima 13 bodova, tri više od Kristal Palasa i Svonsija, koji imaju utakmicu manje. Čelsiju je ugroženo treće mesto, jer sa četvrtog mesta preti Liverpul, koga u nedelju na Enfildu čeka gradski derbi sa Evertonom.

U subotu je prekinut i vrlo lep niz šampiona, koji je poslednji poraz pre ovog doživeo 14. oktobra protiv Kristal Palasa (1:2). Posle te utakmice zabeležili su šest premijerligaških pobeda i remi sa Liverpulom u gostima.

Arsenal je peti sa 28 bodova...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC