• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fan klub Orlovi": Stevanović neznalica

Fan klub fudbalske reprezentacije Srbije oštro osudio izjavu bivšeg trenera Partizana Gorana Stevanovića u kojoj je svoj neuspjeh pokušao da opravda odlaskom šestorice igrača sa selekcijom Super lige u Japan.

 "Fan klub Orlovi": Stevanović neznalica Izvor: MONDO

"Fan klub Orlovi", isprovociran izjavom Gorana Stevanovića, izdao sopštenje u kojem se kaže da se bivši trener Partizana "izgubio u sopstvenom neznanju".

"Nemoćan u porazu od Vojvodine obrušio se na Fudbalski savez Srbije i reprezentaciju. Kao glavni razlog za veliki zaostatak u odnosu na Crvenu zvezdu i poraz u polufinalu Kupa Srbije, naveo je prijateljski meč u Japanu", kaže se u saopštenju u kojem se dodaje da je i Vojvodina imala igrače u Japanu i da su upravo oni bili najbolji u pobjedi "lala" nad crno-bijelima u polufinalu Kupa.

"Zbog odlaska nekoliko fudbalera crno-bijelih sa selekcijom lige Partizan je potonuo. Zaista nevjerovatno! U pobjedi nad Japanom igrali su i fudbaleri Vojvodine. I to baš oni koji su u srijedu uveče blistali u Humskoj. Napadač Mrđa (strijelac dva gola i u meču u Osaki), sjajni Tadić i odlični golman Brkić. Baš oni koji su srušili Partizan! Niko iz tabora Novosađana nije ni pomislio da se žali na Japan, jer je svima, tačnije ogromnoj većini, nacionalni tim svetinja".

"Fan klub Orlovi" smatra da je takvo ponašanje potpuno neprimjereno.

"Sopstevno (tvoje) neznanje nikako ne može da bude tuđa greška. Srbija je i u Japanu pokazala moć, a mi smatramo da reprezentacija uvijek zaslužuje maksimalnu podršku. I kada pobjeđuje i kada gubi. Imamo samo jednu Srbiju, za koju ćemo uvijek da navijamo svim srcem", ističe se u saopštenju "Fan kluba Orlova".

Stavanović je u petak na svojoj oproštajnoj konferenciji još jednom ponovio da je "uoči utakmice reprezentacije Superlige u Japanu, upozoravao da će se dogoditi katastrofa crno-bijelih", po povratku sa puta, ali je i naglasio da ne krivi FSS niti upire prstom u njega, zbog toga što je pozvao šest igrača iz Partizana u Japan, rekavši da je reprezentacija ipak na prvom mjestu i da je Partizanu čast što ima toliko reprezentativaca.

(Tanjug/MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC