• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kutinjo ide u Barselonu, ali na ljeto?

Autori mondo.ba Autori mondo.rs Autori Agencije

Saga o prelasku Kutinja iz Liverpula u Barselonu konačno bi trebala biti završena. Brazilac ide na Kamp Nou, ali na ljeto.

Brazilac Felipe Kutinjo ljetos nije uspio da ubijedi čelnike Liverpula da ga puste u Barselonu, nakon čega se njegov status na Enfildu potpuno zakomplikovao.

Liverpul je odbio ponudu od 114 miliona evra za Kutinja, što je izazvalo „rat“ između kluba i fudbalera, a brazilski igrač se našao na „ledu“ kod menadžera Jirgena Klopa.

Kutinjo je zbog navodne povrede leđa propustio početak sezone da bi tek u septembru zaigrao ponovo za Liverpul, nakon što je prethodno odigrao dve utakmice za reprezentaciju Brazila.

Uprkos tome što se vratio u tim, priča o njegovom odlasku nije završena, a on nije odustao od toga da zaigra Barselonu.

Svjestan da ga Katalonci neće zauvijek čekati i da bi se mogli okrenuti drugim metama, Kutinjo je nastavio da vrši pritisak na upravu Liverpula da ga proda, a prema tvrdnjama engleskog Mirora dogovor je konačno postignut i on će na ljeto da se preseli u Barselonu.

Kako se navodi, Kutinjo je ponudio Upravi da u januaru neće ponovo otvarati pregovore sa Kataloncima i da će maksimalno odraditi sezonu do kraja, ali ukoliko dobije obećanje da će ga na ljeto pustiti u Kataloniju.

Takva ponuda na "Enfildu" je procenjena kao fer i Brazilac će ostvariti veliku želju da pređe u Barselonu, istina godinu dana kasnije nego što je planirao, a Liverpul će inkasirati više od 100 miliona evra.

Dok sa Ostrva dolaze i informacije da bi Klop mogao da ubijedi Kutinja da ostane, stižu i informacije o novim trzavicama zbog kojih je sve izvjesniji njegov odlazak sa Enfilda.

Kutinjo je igrao za Liverpul na meču Lige šampiona protiv Spartaka i postigao het-trik u pobjedi 7:0, te čak nosio i kapitensku traku.

Međutim, već na sljedećem meču, Kutinjo se našao na klupi u „Derbiju Mersisajda“ protiv Evertona, što je navodno razbjesnilo Kutinja i njegove agente.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC