• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Imperator" i dalje u igri za selektora BiH

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"U zavisnosti od toga kakva ponuda bude bila, Fatih Terim će se vrlo brzo izjasniti", kaže Tarik Hodžić, posrednik u razgovorima turskog trenera i Fudbalskog saveza BiH.

Turski trener Fatih Terim preko svojih predstavnika od Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zatražio je da mu pošalju zvaničnu ponudu u vezi sa poslom selektora reprezentacije, što je za agenciju Anadolija potvrdio i Tarik Hodžić, njegov dugogodišnji prijatelj i posrednik u pregovorima sa Stručnom komisijom bh. kuće fudbala.

"Red je da se tako uradi. Razgovarao sam u četvrtak sa ljudima koji zastupaju Terima i zatražili su od našeg saveza da pošalje zvaničnu ponudu za posao selektora reprezentacije. U zavisnosti od toga kakva ponuda bude bila, Terim će se vrlo brzo izjasniti. Kontaktirao sam sa Seadom Kajtazom, jednim od članova Komisije koja pregovara sa kandidatima za selektora i upoznao ga sa Terimovim zahtjevom“, rekao je Hodžić.

Članovi Komisije za izbor selektora fudbalske reprezentacije BiH prošle sedmice bili su u Istanbulu gdje su obavili razgovor sa Terimom.

Poznati 64-godišnji turski trener poznat i po nadimku "Imperator" tokom karijere vodio je velike evropske klubove kao što su Galatasaraj, Milan i Fiorentina. Selektor reprezentacije svoje domovine bio je u tri navrata.

Izvršni odbor FS BiH, kojem će komisija predložiti kandidate ili jednog kandidata za novog selektora, trebao bi se sastati 22. decembra i razgovarati o ovoj temi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC