• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bleacher report": "Orlovi" visoko lete

Srbija iznanđenje Mundijala, razočaraće Francuska i Portugal, Španija novi šampion, kaže se u tekstu ""Bleacher report", koji prognozira deset događaja koji će obilježiti SP.

 "Bleacher report": "Orlovi" visoko lete Izvor: MONDO

Američki sportski internet sajt "bleacher report" prognozirao je deset događaja koji će obilježiti Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Jedan od njih vezan je za Srbiju. Izabranici Radomira Antića trebalo bi u Južnoj Africi da budu najprijatnije iznenađenje.

Kao obrazloženje napominje se da su "orlovi" uspjeli da se kvalifikuju sa prvog mjesta, ispred Francuske i da mogu da budu bolji od Njemačke u Grupi D. Takav raspelt događaja najvjerovatnije bi doveo do duela sa Sjedinjenim Američkim Državama u osmini finala. Ističe se još jaka odbrana Antićevog tima koja u drugoj fazi svima može da izazove glavobolju.

Prema ovom portalu, ako se pitate da li će na Mnudijalu biti terorističkog napada odgovor je jesan:

Da! Ide se toliko daleko da se precizira i utakmica na kojoj bi trebalo da se izvrši napad. Riječ je o duelu Engleske i SAD, koji je još ranije procijenjen kao najpogodniji za akcije terorista, a očekuje se da se udar izvrši na autobuse nacionalnih selekcija, kao što je bio sličaj na Afričkom kupu nacija odigranom početkom godine u Angoli.

U južnoj Africi biće i rasističkih ispada, piše "bleacher report". Zanimljivo, iako je riječ o "Crnom kontinentu", procjenjuje se da će se na udaru, prije svega italijanskih i engleskih navijača, naći igrači tamne puti.

Mnogi su Engleze svrstali u glavne kandidate za titulu, ali poznati sporstki sajt kraj "gordog Albiona" vidi u osmini finala. Biće to ponovo eliminacija u velikom stilu. Po izabranike Fabija Kapela kobna bi trebalo da bude Njemačka...

Prognozira se još da prva zvijezda Mundijala neće igrati u finalu, a kao mogući razlog izostanka sa "utakmice života" navodi se isključenje.

Francuska i Portugal su selekcije koje bi mogle da razočaraju već u prvoj fazi.

Engleski sudija Hauard Veb će gadno pogriješiti i neće biti bolji od Grema Pola, koji je 2006. na utakmici Hrvatska - Australija, Josipu Šiminiću pokazao tri žuta kartona. Greške sudija na Mundijalu i Južnoj Africi pokazaće da je videotehnologija u fudbalu neminovnost.

Progonoza je još da Lionel Mesi i Dijego Maradona neće biti svjetski prvaci, a da će Barselona, pojačana Fernandom Toresom i Davidom Viljom, ovaj put u dresu "furije", poslije evropske osvojiti i svjetsku titulu.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC