• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča na treningu Slavije, Gruzijac dobio batine

Gruzijac Levani Kutalija napustio je redove Slavije pošto su ga na treningu istukli saigrač Vlastimir Jovanović i trener golmana Aleksandar Božović.

 Tuča na treningu Slavije, Gruzijac dobio batine Izvor: MONDO

Slavija je u subotu savladala tuzlansku Slobodu 2:1 I došla do vrijednih bodova u borbi za opstanak, ali ovom duelu prethodio je nemili incident u petak na treningu kluba iz Istočnog Sarajeva.

Jovanović se prvo verbalno sukobio sa Gruzijcem Levanijem Kutalijom, da bi ga poslije toga udario nekoliko puta i bukvalno nokautirao, piše “Glas Srpske”. U incident se potom umiješao I trener golmana Aleksandar Božović.

“Jovanović je tražio od mene loptu koju nisam mogao da mu dodam. To se ponovilo, a onda mi prišao i glavom me udario u lice, poslije čega sam nakratko ostao bez svijesti. Istina je da sam pokušao da mu uzvratim, a onda je uskočio Aleksandar Božović, udario me i slomio mi dva zuba”, ispričao je  za “Glas” Kutalija koji je napustio Slaviju i Istočno Sarajevo.

Gruzijcu je nakon toga ukazana ljekarska pomoć, a incident je prijavio policiji i podigao krivičnu prijavu protiv Jovanovića i Božovića.

Jovanović je potvrdio da se fizički obračunao za Gruzijcem, koji nje prema njegovim riječima, konstantno provocirao saigrače na treningu.

“Postao je nepodnošljiv u svojim provokacijama. Uporan je bio po pitanju provociranja, ne tako davno imao je verbalni duel i sa Darkom Spalevićem, a najsvježiji primjer je prije nekoliko dana kada se fizički obračunao i sa Đorđem Tadićem. Nije prestao da provocira i mene, nisam više mogao da trpim i jednostavno sam morao da reagujem. Naravno, kada se ovako nešto desi, nije za dobre kritike, ali osjetim podršku igrača da se na njegove konstantne provokacije ovo moralo desiti, samo je bilo pitanje gdje i s kim”, rekao je Jovanović.

Sportski direktor Slavije Željko Radonja izjavio je da je upoznat sa fizičkim obračunom igrača koji se desio na treningu i da će krivci za incident snositi posljedice za svoje ponašanje.

“Šef stručnog štaba Milomir Odović vodio je trening i očekujemo da pisanim putem iznese okolnosti na pomenuti događaj, gdje su se sukobili igrači Vlastimir Jovanović i Gruzijac Levani Kutalija, te trener golmana Aleksandar Božović. Čekamo, dakle, eventualnu prijavu protiv aktera tog nemilog događaja. Sigurno ćemo reagovati i postupiti shodno disciplinskom pravilniku kluba. To je jedini put da riješimo ovu situaciju”, rekao je Radonja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC