• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajevac vodi Jaoa na Mundijal

Iako nije sigurno da će opstati u Jelen Superligi Srbije, kruševački Napredak će vjerovatno imati igrača na SP u Južnoj Africi!

 Rajevac vodi Jaoa na Mundijal Izvor: MONDO

Selektor Gane, Milovan Rajevac, otkrio je da se napadač "čarapana" Antvi Jao nalazi u najužoj konkurenciji za nastup na Mundijalu.

"Veoma je brz i tehnički potkovan, a dobra osobina mu je što ne mora da igra na centralnoj napadačkoj poziciji, nego se dobro snalazi i po lijevoj i po desnoj strani. Zahvalan je napadač, željan dokazivanja", rekao je Rajevac "Sportskom žurnalu".

Strijelac osam pogodaka u srpskom prvenstvu već je debitovao za Ganu, a ostaje da se vidi hoće li kroz dva mjeseca dobiti šansu i da zaigra protiv Srbije.

"Na neki način je on moje otkriće. Trebalo mu je malo vremena da se snađe u Kruševcu, ali vidim da igra sve bolje. Šteta je, možda, što nije član nekog većeg kluba, ali bez obzira na to, vrlo je moguće da bude na užem spisku".

Rajevac je dodao da Mohamed Aval Isah iz Crvene zvezde teško može među najbolja 23 fudbalera Gane, prije svega zbog žestoke konkurencije na poziciji zadnjeg veznog.

"Baš sam na utakmici Udineze - Bolonja gledao Asamou i Apiju. Tu je i Esijen, za kojeg se nadam da će se oporaviti do početka SP. Na tom mjestu je vjerovatno najjača konkurencija".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC